Cozmin Gușă, despre reformarea PSD: ”Îl susțin pe Grindeanu, are studii solide”

Sunday, 26 January 2020, 22:26 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”PSD a trecut printr-o lungă perioadă neagră. Dar nu am văzut o reformă nici la PNL, am văzut mulți securiști în partidele mici, neașteptat de mulți securiști, inclusiv cu dosare dinainte de 1989, așa că râsetele împotriva PSD le merită PSD, dar fiecare ar trebui să-și facă curățenie și pe la el, pe acolo, că e multă mizerie. de acolo pornește și discuția. Avem și discuția asta despre alegeri anticipate, pe care Klaus Iohannis a declanșat-o nelegitim. Putea să o declanșeze după ce ar fi făcut ceva curățenie prin partid, oameni noi, alții, nu doar cei protejați de mandatele președinților de dreapta, ca Băsescu și ca Iohannis, faptul că sunt protejați nu înseamnă că sunt mai curați decât cei de la PSD.

Cu Grindeanu nu sunt semne de întrebare, după părerea mea, doar dacă vrem să ne întrebăm retoric. Este la a patra participare la o conferință județeană. Sigur, la Timișoara este cu repetiție, a mai fost la Olt și la Tulcea, dar de data asta mie mi se pare că a luat o opțiune clară de candidatură, căci ce a spus el într-o oră de discurs este un plan pentru PSD, este viziunea lui, eu l-am asigurat și public că îl susțin, este unul dintre cei care și doar prin faptul că i s-a opus lui Dragnea și acelei mașinării numite CEX, fără să mai vorbim despre faptul că este un om cu studii solide și un om de stânga, îl recomandă ca posibil viitor președinte PSD într-o încercare de reformă, pentru că niciun partid vechi din România, nici PNL, cu atât mai puțin UDMR, dacă și-ar propune să se reformeze, tot în trepte ar trebui să facă asta. După mine, cu Grindeanu ca președinte la PSD, secondat de Vasile Dâncu la președinția Consiliului Național, este o opțiune bună pentru stânga românească într-o primă etapă care poate ține un an sau doi”, a spus Cozmin Gușă, la Realitatea PLUS.

Întrebat de ce e mai bun Grindeanu decât Ciolacu, consultantul politic a declarat că acesta are o carte de vizită mai nimerită.

”Nu a zis că în mod obligatoriu e mai bun Grindeanu decât Ciolacu. După părerea mea este mai bun Grindeanu decât Ciolacu. Alții s-ar putea să spună că e mai bun Ciolacu. Eu spun că este mai bun Grindeanu și ăsta este motivul pentru care îl susțin. Nu doar că are studii mai solide sau că este mai tânăr, dar îl consider mult mai potrivit pentru această perioadă și cu o carte de vizită mai nimerită, în același timp Ciolacu putând să aibă o viziune, după cum am spus, pentru funcția de prim-vicepreședinte sau chiar cea de secretar general. A făcut unele lucruri bune în ultima perioadă. 

Referitor la cât de pregătit e PSD să primească intelectuali de talia lui Vasile Dâncu, Cozmin Gușă a declarat: Vasile nu trebuie decât să se reîntoarcă. El a avut o pauză, a avut conflictul lui cu Liviu Dragnea, dar acum vorbim despre altceva. Eu vorbesc despre altceva, nu m-am dus la partid să iau vreo funcție, ci să-i ajut să-și regăsească drumul pentru a putea fi reprezentativi pentru o mare masă de cetățeni într-o țară care este eminamente de stânga”.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 06:32:36
Theodor

Daca psd ar lua seama la ce spune dl Gusa,atunci s ar schimba mult situatia.dl Gusa este un mare intelectual care stie ce vorbeste,toata stima Astept reactie din partea partidului...ori cu capul pe sus si cu respectul societatii....ori ca acum ,prin noroi dupa dragnea si dancila...cand toata lumea rade de voi Mascaricii trebuiau dati afara...nu pusi sefi prin alta parte

2020-01-27 07:50:18
Totul la ce-a fost ,bre .De nobis sine nobis

Dl Theodor mă faceți să îmi schimb impresia despre dv.Un lider de partid trebuie să fie un vizionar.Dl Dragnea a dorit ca duă 30 de ani să avem o justiție penală independentă,deorece de la dl Băsescu incoace ea a devenit obedientă opoziției si supusă SRI,manevrată de ea,la ordine oculte.Si acum vreti,cu acordul ocult al dlui Gusă să instalați la putere un cadru de baza al ocultelor?Pentru ce ?Sa fim ce nu s-a reusit ?Jurati că fără justiție PNL ar fi ajuns la putere in secolul ăsta,sau presedintele meu ?

2020-01-27 20:45:57
Paine si circ in Romanica

Pe ce pune mana Gusa se duce dracu repede, numai minciuni si datorii rama in urma lui, Iulian Vlad a fost mentorul lui de suflet??? nu se vede nimic, nu s-a lipit nimic, sustine tot cursanti Academia SRI precum limbricul asta ciudat Grindeanu dat de gol la epoleti de Ponta.

2020-01-27 22:37:33
Moromete

De ce tace Ponta ? Păi omul lui e gata să fie numit președinte în PSD ...APOI ? Veți vedea o fața de asiatic cu ochelari ? SIGUR !!! Grindeanu lider ? Păi tovarășul a fost îmblâzit cu o funcție bună de către cel încadrat între gratii ! Sigur Gușă îl suține pe cel care-l susține și apoi va face din Realitatea tv ..secera tv !

2020-01-28 23:55:52
Leonard

Ce studii solide are Grindeanu? Hai sa fim seriosi! Ca matematician este exact ZERO. De-aia s-a bagat in rahatul numit PSD. Daca era om serios nu se asocia cu Dragnea si nu era membru al partidului infractorilor. Acum se da social democrat in suflet si simtiri!!!!!. Chiar nu pricepeti ca e o jigoidie, la fel ca 99,99% dintre Pesedisti!

2020-01-29 01:06:50
Leonard

Prin faptul ca am spus ca 99.99% dintre PESEDEI sunt niste jigodii, am vrut sa spun ca din 10.000 de PESEDEI exista sansa ca cel mult 1(unu) dintre ei sa nu fie jigodie, Dar daca ma gandesc bine, la 10.000 de PESEDEI e clar ca avem exact 10.000 de jigodii. Mama lor de nenorociti!

2020-01-29 06:45:31
Helvig &Coldea

Grindeanu vine de la grinda. Crezi ca trebuie sa susti o grinda? Nu! Tu atarni de ea.

Alte articole din: Ultimele Stiri