Barna, reacție tăioasă la adresa lui Cioloș: Trebuie să construim cu loialitate între parteneri

Monday, 18 November 2019, 13:41 Sursă: Realitatea.NET

Liderul USR, Dan Barna, îl pune la punct pe partenerul Cioloș. Trebuie să construim cu loialitate între parteneri. Este o valoare fundamentală după care mă ghidez în acțiunea politică. Și tocmai de aceea nu o să ne împiedicăm în gesturi precum o întrerupere la o conferință de presă sau scrisori deschise trimise prin presă'', scrie Barna pe Facebook.

Adaugă părerea ta

Redăm postarea lui Dan Barna:

,,Alianța USR PLUS merge mai departe

USR PLUS este o forță în politica românească și rezultatul de duminică confirmă acest lucru, chiar dacă unele așteptări au fost mai mari. Cele aproape 1,4 mil de voturi pe care le-am primit mă obligă și ne obligă să continuăm să luptăm pentru un 2020 în care să fim la guvernare și în primării.

Pentru acest obiectiv, trebuie să construim cu loialitate între parteneri. Este o valoare fundamentală după care mă ghidez în acțiunea politică. Și tocmai de aceea nu o să ne împiedicăm în gesturi precum o întrerupere la o conferință de presă sau scrisori deschise trimise prin presă.

Un proiect politic mare, care să facă bine României, se face cu viziune și generozitate. USR a propus PLUS, și eu i-am propus lui Dacian Cioloș încă de la alegerile europarlamentare să facem fuziunea celor două partide.

Chiar dacă n-a fost să fie atunci, continuăm să sperăm într-un viitor comun, dar pentru asta va trebui să discutăm serios pe teme precum criteriile de integritate, respingerea traseismului, recunoașterea muncii colegilor noștri consilieri locali și a eforturilor depuse la ,,Fără penali'' sau programul comun de guvernare.

Suntem asumați în logica unei Alianțe de succes și construim un mecanism fin, pe câmpul de bătălie, sub focul de artilerie al opozanților de toate felurile. Vom avea la începutul acestei săptămâni consultări în interiorul partidului asupra calendarului și pașilor comuni pentru locale. Miercuri vom avea rezultatul consultării membrilor asupra poziției mele actuale iar vineri indiferent de rezultat vom avea o ședință a birourilor naționale reunite USR și PLUS pentru a pune pe hârtie pașii următori.

Am toată încrederea că vom trece peste mici gesturi și speculații de moment și ne vom putea concentra pe temele mari. Le suntem datori oamenilor care cred în noi. Singura opțiune este succesul'', scrie Barna pe Facebook.

Comentarii Existente
2019-11-18 18:20:43
Paine si circ in Romanica

USR -Plus este un caz in care Fuckbook-ul si-a aratat limitele. Apoi daca Santa Klaus nu facea pipi pe voi, sigur aveati scor peste PSD, dar asa nu treceti pragul separati in 2020. E de munca si in primul rand de facut schimbari, inamicul nu a fost inca determinat corect la nivel de partid. Sau mergeti la cacealma in continuare. Succes.

Alte articole din: Ultimele Stiri