Finalizarea centurii Aradului, amânată din nou, din cauza unor probleme cu proprietarii

Monday, 22 July 2019, 12:32 Sursă: REALITATEA.NET

Finalizarea unui pasaj rutier din Arad, pentru care lucrările au început în anul 2011 cu termen de finalizare în cursul anului 2012, este din nou amânată. Circa 20 de proprietari de terenuri refuză accesul muncitorilor pentru efectuarea lucrărilor de relocare a reţelelor de electricitate, astfel încât să poată fi continuată construirea celui de-al doilea pasaj de pe centura municipiului Arad, parte din DN7, ceea ce ar duce la întârzieri mari în finalizarea lucrării.

Adaugă părerea ta

Conform directorului general al DRDP Timişoara, Cristian Ispravnic, a „relocarea a patru linii de medie tensiune şi a trei de înaltă tensiune, din zona şantierului celui de-al doilea pasaj de pe centura municipiului Arad, este blocată de proprietari de terenuri, care refuză să ofere acces muncitorilor, situaţie ce ar fi condus la întârzierea lucrărilor”.

El a adăugat că, din cauza acestui blocaj, termenul de finalizare a pasajului peste calea ferată va fi prelungit până în toamna anului 2020, deşi mai fusese prelungit până în februarie 2020.

Toate detaliile pe Realitatea de Arad.