Condamnat pentru viol la 10 ani de închisoare în UK. Britanicii îl trimit în România să execute pedeapsa

Tuesday, 04 February 2020, 22:59 Sursă: Realitatea.NET

Mădălin Pavel H. a violat, în octombrie 2015, o femeie de origine britanică în două rânduri. Înainte de asta, violatorul și-a urmărit victima zile la rând și a filmat-o în timp ce aceasta desfășura activități casnice, fără că femeia să-și dea seama. Faptele s-au petrecut în orașul Chester.

 

Pe 29 octombrie 2015, Mădălin Pavel Hristea a intrat peste victimă, a violat-o și a supus-o la perversiuni sexuale, apoi a amenințat-o că dacă va anunța poliția o va omorî. Violatorul din județul Vaslui a revenit însă și a doua zi, pe 30 octombrie 2015, la locuința victimei și a violat-o din nou. De data aceasta femeia a anunțat poliția care l-a identificat și prins pe făptuitor. Faptele s-au petrecut în orașul Chester.

La patru luni de la comiterea faptelor, Mădălin Pavel H. a fost condamnat de Chester Crown Court la 10 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și voaiorism (fapte cuprinse de Legea britanică din 2003, privitoare la viața sexuală). De asemenea, Mădălin Pavel H. a primit și doi pentru infracțiunea de amenințare.

Mai multe pe realitateadevaslui.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 04:09:50
Cu legislatia PSDista si CCRista violatorul scapa si faea cazier !!!

Legislatia pesedista acorda hotilor, criminalilor, violatorilor, ... toate sansele sa scape nepedepsiti pentru ca au posibilitatea sa se “impace” cu victima sau anchetele sint facute dupa ani lumina sau pedepsele sint ridicole ...

Alte articole din: LOCAL