Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz ŞOCANT în Bârlad! Un profesor de sport este acuzat de comportament indecent

Thursday, 24 November 2016, 23:40 Sursă: REALITATEA.NET

Mama elevei respective susţine că profesorul în vârstă de 30 de ani are discuţii necuviincioase, cu tentă sexuală, atât cu fiica sa, dar şi cu alte eleve de clasa a VIII-a, transmite MEDIAFAX.

“Eu nu înţeleg cum de un profesor îşi permite să poarte asemenea conversaţii cu fiica mea? Şi, din câte am aflat, nu numai cu fata mea se poartă aşa, trimiţând-o să mă invite la şcoală, să vin cu ea la ora de sport, pentru că . Le spune despre mine colegilor fiicei mele, când îi întâlneşte. Cum îşi permite aşa ceva cu nişte copii de 13 ani? Mai sunt şi alte mămici scandalizate de comportamentul prea libertin al acestui profesor”, a declarat Roxana Maloş, mama elevei de 13 ani, care a reclamat comportamentul profesorului la conducerea şcolii, la Inspectoratul Şcolar, dar şi la Poliţie.

În timpul anchetei, elevele şcolii au povestit că profesorul de sport le pune să facă flotări cu el în spate, motivând că le va ajuta să slăbească.

 Conducerea Şcolii Gimnaziale “Iorgu Radu” din Bârlad a declarat că profesorul va fi pus în discuţie în cadrul comisiei de disciplină.

“Nu ne face plăcere să fim în atenţia opiniei publice cu astfel de cazuri. Acest profesor mai are nişte reclamaţii, mi-a spus diriginta clasei respective şi vom lua măsurile ce se impun. Am demarat o anchetă internă şi vom convoca şi comisia de disciplină. El a spus că sunt doar nişte glume, dar asemenea glume nu se fac cu elevii. Comportamentul unui cadru didactic trebuie să fie ireproşabil, să fie demn de urmat, nu să glumeşti în asemenea hal cu elevii”, a declarat prof. Ioan Onuţ, directorul şcolii.

Profesorul Iulian Mazilu are 30 de ani şi deţine doar jumătate de normă la catedra de educaţie fizică şi sport, la Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” din Bârlad. Profesorul nu a putut fi contactat.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL