Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bodyguarzii firmei controlate de „Codiţă” din Caracal au bătut un bărbat şi două femei

Friday, 25 October 2019, 11:23 Sursă: REALITATEA.NET

Împreună cu cele trei persoane agresate de agenții de pază era şi copilul cuplului. Copilul, în vârstă de trei ani a ajuns la Spitalul Craiova, după ce bodyguarzii au folosit spray-ul iritant lacrimogen.

Potrivit realitateadeolt.net, bărbatul şi cele două femei ar fi intrat mai întâi în conflict cu trei dintre agenţii de pază ai firmei Safety Security, potrivit unor surse. Ulterior, aceştia şi-au chemat şi alţi colegi şi au folosit şi spray-ul iritant lacrimogen, fără să ţină cont că de faţă era şi un copil în vârstă de doar trei ani.

VIDEO Primele imagini cu scandalul din seara trecută pot fi urmărite aici.

În urma evenimentului, copilul a acuzat probleme respiratorii din cauza spray-ului şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că agenţii de pază sunt acum cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de arme periculoase.

„La data de 24 octombrie, în jurul orei 24.00, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de alte persoane, angajate ale unei firme de paza din localitate, a cărei licență a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsura a fost contestată în instanță. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de arme periculoase. Cercetările sunt in plină desfășurare pentru a stabili situația de fapt,a identifica toate persoanele implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Poliția Română a anulat recent licența firmei de pază Safety Security, controlată de Remus Rădoi, zis Codiță, după ce, în urma verificărilor, a constatat că nu funcționează la sediul social declarat. Spartan Pază și Protecție, altă firmă controlată de Rădoi, nu a mai cerut prelungirea licenței, expirate pe 6 iulie, potrivit realitateadeolt.net.

Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL