Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mărturisirile lui Tudor Gheorghe după ce s-a drogat

Monday, 23 December 2019, 19:34 Sursă: Realitatea.NET

Tudor Gheorghe a rugat doi medici să îi injecteze heroina când se afla în Long Island, lângă New York.  

"Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. Ningea și ultima imagine pe care am văzut-o erau fulgii ăia mari de zăpadă ce cădeau pe la fereastră. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestăm. Am fost civilizat. Am pupat mână gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Eram fericit, mângâiam o harpă ceva, totul era argintiu. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mână. M-au scos din cadă, m-au imbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea, pe la ora 3.00, cu o sete și o poftă de dulciuri.", a mărturisit Tudor Gheorghe.   

Artistul a explicat că a vrut să vadă cum se simt oamenii drogaţi în cazul în care va avea vreodată de jucat rolul unei persoane care se află sub influenţa stupefiantelor şi, mai mult, şi-a dorit să fie filmat de cei doi medici care l-au asistat. Se întâmpla în anul 1984, pe când avea 39 de ani.   

"Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat trebuie să ştiu cum e. Le-am explicat celor doi medici că vreau să fac un experiment", a spus Tudor Gheorghe.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
Alte articole din: LIFESTYLE