Cum o să fie în Al Treilea Război Mondial? Acestea sunt armele care pot aduce sfârșitul lumii!

Monday, 15 April 2019, 18:24, Sursă: REALITATEA.NET

Se vorbește de ani buni despre posibila izbucnire a celui de-Al Treilea Război Mondial, în care s-ar folosi arme capabile să distrugă complet omenirea. Tehnologia a avansat într-un ritm alert și a fost folosită și în industria militară pentru a produce cele mai sofisticate și mai distrugătoare arme. În rândurile de mai jos sunt analizate câteva dintre ele: drone, lasere, arme spațiale, rachete nucleare hipersonice și roboți.

Adaugă părerea ta

Armatele de drone

Roiuri de drone de mici dimensiuni ar putea fi controlate de invadatori pentru a domina câmpul de luptă în cazul izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial. Acestea ar putea fixa ținte pentru arme de capacitate mult mai mare, dar vor putea și arme de foc mai mici și chiar bombe. Un grup militar de cercetare din Rusia a publicat recent un material video în care apar drone care bombardează în formație mai multe ținte. Sunt făcute să asiste infanteria și să poată fi controlate prin telecomandă. Pe viitor pot fi proiectate să aibă autonomie proprie. De o astfel de tehnologie beneficiază și Armata SUA.

Lasere care te fac să vomiți

Forțele navale din Rusia testează o armă sinistră, care își face inamicii să halucineze și să aibă stări de greață. De asemenea, poate provoca orbirea și tulburări care să facă inamicii să își dorească să fie bolnavi. În plus, bruiază tehnologia care permite vederea pe timp de noapte. Nu este o armă letală și a fost deja instalată pe două nave de război în Marea Nordului.

Arme spațiale

Călătoriile în spațiu devin tot mai ieftine și ușor de realizat. În aceste condiții, este evident că bătăliile se vor duce și în spațiu cu rachete care pot ieși din atmosferă și se pot întoarce să lovească ținte de pe pământ, ceea ce le va face foarte greu de detectat și contracarat. Donald Trump și-a exprimat deja intenția ca SUA să aibă prezență militară în spațiu.

Rachete nucleare hipersonice

Acestea vor atinge viteze de cinci ori mai mari decât cea a sunetului și va fi aproape imposibil să te aperi împotriva lor. Asta pentru că vor fi atât de rapide încât sistemele antirachetă nu vor putea ține pasul cu ele. China, Rusia și SUA lucrează în prezent la dezvoltarea rachetelor nucleare hipersonice.

Roboți ucigași

Roboții ucigași vor avea diferite forme și mărimi. Aici pot fi incluse tancurile cu autonomie proprie, dezvoltate deja de China, Rusia și SUA. Acestea pot repera ținte pe front și le pot anihila fără să fie nevoie de ajutor din partea omului. Cu privire la aceste mașinării au fost trase numeroase semnale de alarmă. Ele au potențialul de a salva omenirea, dar o pot și distruge.

Alte articole din: Ultimele Stiri