Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! S-a aflat câștigătoarea emisiunii Bravo ai stil! SILVIA este mai bogată

Saturday, 16 June 2018, 17:50 Sursă: REALITATEA.NET

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Din patru concurente vor rămâne doar 3, care vor sta cu sufletul la gură până la închiderea emisiunii.  Incepand de sambata, 9 iunie, fanii emisiunii au posibilitatea sa isi sustina concurenta favorita trimitand un SMS la 1230 din momentul in care Ilinca Vandici va face, in emisiune, anuntul „START VOT!”. Sesiunea de votare va fi deschisa pana la Marea Finala "Bravo, ai stil! All stars", difuzata in direct, pe 16 iunie, si se va inchide in momentul in care Ilinca va spune in emisiune „STOP VOT!”, potrivit kanald.ro.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! SITUAȚIA ÎN TIMP REAL

Prima concurentă eliminată este Alina. Ea a luat doar 4,9% din voturi. 

Silvia: 19 puncte + 3 puncte de la băieți

Iuliana: 17 puncte

Alina: 16 puncte

Marisa: 13 puncte.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Marisa a fost eliminată în FINALA Bravo, ai stil! All Stars

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Cine sunt cele 4 concurente în concurs 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Alina 30 de ani / Bucureşti / Economist. Alina s-a numărat printre cele mai puternice concurente ale primului sezon “Bravo, ai stil!” A făcut faţă cu brio defilărilor zilnice, insă provocările şi momentele din serile de Gala au reprezentat, de departe, punctul ei forte!

BRAVO, AI STIL! ALL STARS!  Marisa este câştigătoarea celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!” şi se numără printre cele mai iubite concurente din istoria acestei competiţii. La scurt timp după terminarea concursului, viaţa Marisei s-a schimbat total. Şi-a început cariera TV, a pus bazele unui video blog şi s-a alăturat celei mai tinere echipe de online-influenceri din România.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Iuliana -19 ani / Mangalia / Studentă. A arătat tot ce poate, a mizat pe simplitatea sofisticată şi a nimerit fix pe drumul către succes. Vorbim despre Iuliana, cea mai iubită concurentă a celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!” O tipă cochetă, elegantă şi foarte hotărâtă să pună mâna pe marele premiu încă din primele săptămâni de competiţie.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS!  Silvia - 35 de ani, Targu Jiu, designer vestimentar. Silvia este prima câştigătoare a celui mai iubit reality show de modă din România! Concurenta a performat la cel mai înalt nivel şi a reuşit de-a lungul competiţiei să dobândească aprecierile juraţilor, dar şi un număr impresionant de susţinători.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! FINALA: Declarația incredibilă spusă de Silvia la final de competiție

Bravo, ai stil! Momentul serii în gală. Ce se va întâmpla sâmbătă

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE