Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Soția lui Dumitru Buzatu a dus conspirația 5G în Senat: Se extrag informații din noi

Monday, 01 June 2020, 12:05 Sursă: Realitatea Plus

"Noi trăim în capitalismul supravegherii, ÎN MOMENTUL ĂSTA SE EXTRAG INFORMAŢII DIN NOI [...] ştiţi că am citit eu odată cifra aia cu multe multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează şi le utilizează pentru a ne controla comportamentele... () De asta dacă măcar suntem resursă, TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ DIVIDENDUL (..) Eu sunt doctor în epistemologie, mă pricep la teoria cunoaşterii şi istoria ştiinţei, se întâmplă întotdeauna chestiile astea".

Discursul senatorului PSD a fost analizat de către fizicianului Cristian Presură, care a și participat la conferinţa organizat de Comisia de Afaceri Europene din Senatul României. Acesta a afirmat că la discuții au fost invitați o serie de oameni care au promovat public teoate teoriile conspiraționiste legate de COVID-19 și tehnologia 5G, la pachet cu inducerea ideii că virusul n-ar fi deloc periculos.

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, s-a remarcat și el în spațiul public prin declarații prin care pune la îndoială pericolul COVID, totul culminând cu afirmația făcută la Realitatea PLUS că ,,nu a purtat și nu va purta mască."

În aprilie 2019, soția lui Dumitru Buzatu a fost protagonista unui episod intens comentat de presă. Întrebată de o echipă a emisiunii ,,România te iubesc" ce inițiative legislative a avut pentru a-i ajuta pe vasluieni, senatoarea PSD a cerut echipei Pro Tv să iasă din birou. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL