Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rezultate BAC 2015. Erori în lanț pe edu.ro, după publicarea rezultatelor BAC-ului de toamnă

Tuesday, 01 September 2015, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

Cei care vor să navigheze pe site-ul oficial al examenului de Bacalaureat, bacalaureat.edu.ro, se lovesc de tot felul de probleme. Siteul este funcțional și se încarcă rapid, însă apar deseori erori la navigarea pe diferite pagini cu rezultate. 

Cei care vor să afle rapid rezultatul unui anumit candidat sunt sfătuiți, în aceste condiții, să folosească funcția Căutare după nume

Rezultate BAC 2015. Eleva violată din Vaslui a picat examenul

Raluca, fata violată de șapte tineri din Vaslui, anul trecut, a ratat BAC-ul de vară și astăzi aștepta rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă. Din păcate pentru tânără, ea a picat BAC 2015, din cauza notelor obținute la matematică și geografie.

Raluca, care a susținut probele BAC 2015 în luna august, a luat nota 5 la română. La matematică a luat însă doar 1,80, iar la geografie - nota 3.

REZULTATE BAC 2015, sesiunea de toamnă. Află nota online pe edu.ro!

Circa 50.000 de elevi au susținut BAC 2015 în sesiunea de toamnă. 75% dintre ei au picat examenul, doar un sfert reușind să promoveze.

Rezultate BAC 2015. Puțini promovați, urmează contestațiile

Rezultatele BAC 2015, sesiunea de toamnă au fost publicate marți, 1 septembrie, în jurul orei 14, de siteul bacalaureat.edu.ro.

Cei nemulțumiți de rezultatele afișate marți pot depune contestație între orele 16 și 20. Aceste contestații vor fi analizate în zilele de 2 și 3 septembrie, urmând ca rezultatele finale ale examenului de BAC 2015 să fie afișate pe 4 septembrie.

Bac 2015 sesiunea de toamnă. Facultățile așteaptă

Probele la Limba și Literatura Română și la Matematică au fost cele care le-au dat bătăi mari de cap elevilor în prima sesiune, din vară, când doar doi din trei candidați au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat 2015.

Sesiunea de toamnă este foarte importantă pentru elevii care au ratat prima parte a examenului, ei având astfel șansa să se înscrie la o facultate dacă îl promovează de această dată.

Perle BAC 2015, sesiunea august. TOP gafe, înainte de rezultate BAC 2015 de toamnă

Elevii se pot înscrie la universități de stat sau private, pe locurile cu sau fără taxă. Universitatea din București, de exemplu, mai are la dispoziție 209 locuri la buget și peste 2.000 la cu taxă. Alte Universități au chiar mai multe locuri disponibile.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL