Orban continuă concedierile: ”Plăcerea cea mai mare a fost să o demit pe Olguța Vasilescu

Wednesday, 13 November 2019, 15:27 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri, înainte de ședința de guvern, că a făcut noi demiteri din posturile din Executiv, fiind vizați social-democrații sau cei numiți de PSD, Olguța Vasilescu aflându-se în capul listei.

Adaugă părerea ta

"Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar placerea cea mai mare mi-a facut sa o demit pe doamna Olguta Vasilescu, care era consilier al premierului. Am eliberat-o sa se ocupe de campanie", a spus Orban.

Lia Olguța Vasilescu a devenit consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură în luna martie, după ce Viorica Dăncilă a propus-o ministru al Dezvoltării și ulterior al Transporturilor, de ambele dăți fiind respinsă de președintele Klaus Iohannis. Astfel, Olguța Vasilescu nu a mai prins loc în Guvern, dar liderii PSD au găsit soluția ca ea să rămână alături de Dăncilă.

Replica Olguței Vasilescu nu a întârziat să apară după demitere.

„Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum... Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a precizat fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.