Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Economiei şi Finanţelor francez, Bruno Le Maire, infectat cu Covid-19

Saturday, 19 September 2020, 15:44 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela
"Am ieșit pozitiv la COVID-19 în seara asta. Am început imediat să mă izolez la mine acasă în conformitate cu normele de sănătate prevăzute de guvern. Nu am niciun simptom. Voi fi izolat 7 zile. Continui să-mi îndeplinesc sarcinile. Ai grijă de tine. Respectă normele. Poartă mască", este mesajul postat de Bruno Le Maire.
 
Guvernul de la Paris a precizat că preşedintele Emmanuel Macron, premierul Jean Castex şi membrii Executivului prezenţi, miercuri, la Consiliul de Miniştri „nu sunt consideraţi contacte ale lui Bruno Le Maire” deoarece au respectat „cu scrupulozitate protocolul sanitar şi în special măsurile de protecţie şi de distanţare şi au purtat mască”, scrie și Agerpres.

Politicianul de 51 de ani nu este primul membru al guvernului francez infectat cu coronavirus. Franck Riester, fost ministru al Culturii şi actual ministru al Comerţului Exterior, a fost, de asemenea, diagnosticat cu coronavirus în martie. Ulterior, într-o perioadă de două săptămâni, au mai fost testaţi pozitiv şi doi secretari de stat de la Tranziţia Ecologică de la acel moment.
 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL