Incident șocant într-o școală din Constanța

Wednesday, 20 November 2019, 18:33 Sursă: Realitatea.NET

Un elev de 14 ani, de la o școală din Constanța, a ajuns la spital, miercuri, cu o rană de cuțit la picior, după ce a fost atacat un coleg de clasă.

Adaugă părerea ta

„Polițiștii Secției 1 Constanța au fost sesizați, miercuri dimineață, în jurul orei 10.15, cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Copilul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spital. „În urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat”, au mai transmis polițiștii.

Citește motivul pe realitateadeconstanta.net!

Comentarii Existente
2019-11-20 21:15:54
Intentia oricarui CRIMINAL care injunghie este de a omor !!!

Se incearca continuu justificarea infractorilor criminali prin minimalizarea faptelor acestora. O crima nereusita este denumita “intepatura” pentru ca victima a reusit sa se fereasca ...

Alte articole din: LOCAL