Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu puternic, în București - 20 de autospeciale intervin în acest moment

Sunday, 31 May 2020, 18:53 Sursă: Realitatea.NET

Un incendiu puternic a izbucnit in Bucuresti, duminica dupa-amiaza. Incendiul este la doua hale ce se afla pe Bulevardu Metalurgiei din Capitala. Potrivit celor de la ISU incendiul s-a intins pe o suprafata de peste 1.000 mp si pompierii sunt nevoiti sa intervina cu 20 autospeciale dar si cu trei autoscari.

„Incendiu ce se manifestă la două hale pe bd Metalurgiei, cu degajari mari de fum şi flacăra violenţă, pe o suprafaţa de aprox 1000 mp. Intervin 16 autospeciale şi trei autoscări”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Incendiul se manifesta cu mari degajari de fum si tinde sa se extinda. Nu exista victime.

Incendiul a izbucnit la o hala si s-a extins rapid la o a doua. In acea zona sunt 3 hale care apartine unei fabrici de icre. Halele sunt cu structura metalica si exista riscul ca ele sa se prabuseasca. 

A fost emisă şi o avertizare RO-ALERT cu privire la incendiu.

"Incendiu major produs pe bd. Metalurgiei, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul on-line ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment", se arată în avertizare.

Imagine

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL