Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosarul CRIMINALULUI care a incendiat o fată de 17 ani a fost declinat la DIICOT. Avea în telefon mai multe înregistrări indecente

Friday, 26 June 2020, 11:21 Sursă: Realitatea.NET

Sursele citate au precizat că această declinare a avut loc după ce procurorii au constatat că în telefonul lui Ion Turnagiu existau mai multe fișiere cu persoana vătămată minoră în diferite ipostaze indecente.

Criminalul în serie a încercat să se sinucidă joi seară, în arestul IPJ Mehedinți, unde se află în arest preventiv. Bărbatul a încercat să se spânzure cu tricoul.

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator, a fost resuscitat de echipajul Ambulanței sosite la fața locului, după care a fost transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu.

El este cercetat pentru tentativă de omor și a recunoscut la prima audiere că i-a dat foc fetei, spunând că-i pare rău, dar că dorește să i se acorde o șansă pentru a o ajuta pe victimă să-și revină.

În dosar se precizează, de asemenea, că, din cercetările efectuate, rezultă că inculpatul Ion Turnagiu avea o relație de prietenie cu victima și familia acesteia, iar în urmă cu 3-4 zile, numita Ş.M.L.A a depus o plângere penală pentru infracțiunea de viol față de acesta.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat în anul 1994 la închisoare pe viaţă, pentru uciderea a cinci persoane, însă a fost eliberat în cursul anului trecut, după 25 de ani de detenţie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL