Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Barna, repetentul săptămânii - Gafa monumentală pe care a făcut-o

Sunday, 05 April 2020, 20:55 Sursă: Realitatea.NET

Daca la capitolul repetentul saptamanii a fost nominalizat Dan Barna pentru o gafa monumentala, la capitolul premiantul saptamanii, Miron Mitrea l-a nominalizat pe Marcel Ciolacu pentru activitatea Parlamentului din ultima perioada, dar si pentru iesirile publice in piata si promovarea produselor romanesti.

"Premianul Saptamanii - Marcel Ciolacu este premiantul saptamanii. A reusit sa coordoneze Parlamentul ca sa scoata 3 legi bune si l-am vazut in piata facand reclama produselor romanesti. Pentru asta este premiant", a spus Miron Mitrea.

Dan Barna este la capatul celalalt al clasamentului pentru ca a votat legea prin care ar fi urmat sa se poata executa pedepsele de inchisoare pana la 7 ani, la domiciliu.


"Dan Barna este corigentul saptamanii. Sef de partid care iese si spune ca a votat o lege din greseala. Nu am vazut nicio initiativa din partea lui in aceasta perioada. 

"Trece prin senat legea cu puscaria la domiciliu, ia foc opinia publica si iese Dan Barna si spune ca a votat din greseala. Esti repetentul saptamanii", a spus Miron Mitrea

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL