Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Răsturnare de situație - Nu se închid școlile, se suspendă doar cursurile

Wednesday, 11 March 2020, 06:45 Sursă: Realitatea.NET

In urma unei video conferinte sustiunte de Monica Anisie cu inspectorii din tara, s-a ajuns la concluzia ca scolile nu se vor inchide propriu-zis, ci doar se suspenda cursurile. In cele mai multe judete din tara profesorii, invatatorii si educatorii vor merge la scoala in mod normal, la program, doar elevii nu se prezinta la cursuri.

Creşele, grădiniţele, şcolile primare şi gimnaziale, liceele şi şcolile profesionale îşi întrerup cursurile începând de miercuri şi până pe data de 22 martie, după cum a decis Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Măsura aprobată în şedinţa de luni ar putea fi prelungită în funcţie de situaţie.

"Această măsură se referă la toate unităţile de învăţământ preuniversitar, fie de stat, fie învăţământ particular. Este vorba despre unităţile de învăţământ preşcolar, adică grădiniţe, primar, gimnazial, liceal şi postliceal. Toate unităţile de învăţământ preuniversitar", a declarat ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Tot luni a fost decisă şi suspendarea tuturor olimpiadelor şcolare judeţene şi regionale, precum şi a competiţiilor sportive, până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-11 11:42:22
De ce armata !??? Sobolanii rosii si progeniturile lor sint cu gramada !!!

Sint gramezi imense de cocote si scule analfabete angajate degeaba in structuri ale statului !!! PUNETII LA MUNCA !!! Sa isi arate iubirea de tara si de popor ! Statul are peste 3,5 milioane de angajati care nu se vad in marea majoritate, ramii multi care pot fi folositi pentru a combate coronavirus, se pot oferi singuri !!! Militia locala cea bine platita, hranita si imbracata de abia asteapta sa intervina, la fel angajatele inutile de prin primarii, cei de la dsp, protectia copilului, colegiul medicilor, curtea de conturi, anaf, ... toti acestia freamata de nerabdare sa preia si sa controleze situatia !!!

2020-03-11 11:48:11
La salarii inainte, la munca inapoi !???

Cei 3.5 milioane de bujetari au datoria PLATITA de a avea grija de cei 3,5 milioane de privati care ii platesc, de cei 6 milioane de pensionari care iau crescut, si de cei citeva milioane de copii care vor plati, sau nu, viitoarele pensii !!! Hai dragilor, cu voie buna la munca !!!

2020-03-11 11:51:03
Veniți dragi raspandaci

Si declarați ca at fost in alte tari ,ca mergeApropo n am inteles de ce nu s a băgat la carantina tot ce venea din străinătate inca de la inceput,având în vedere inventivitatea unora..Și mai ales declarați va o identitate falsa se vede ca I puteți duce de nas și pe cei abilitați sa legitimeze persoanele.În momentul de față România colcăie de coronavirusi în toate zonele tarii.

Alte articole din: ACTUAL