Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus în școli din Dâmboviţa: Două grădiniţe şi clase din mai multe unităţi de învăţământ, în scenariul ROȘU

Tuesday, 22 September 2020, 23:54 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Potrivit unei hotărâri adoptate marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa, scenariile în care funcţionează mai multe unităţi de învăţământ vor fi schimbate, pentru o perioadă de una sau două săptămâni, după caz, ca urmare a reanalizării situaţiei privind infectarea cu noul coronavirus şi a propunerilor Consiliilor de Administraţie ale unor unităţi şcolare.

Până în 4 octombrie, două grădiniţe şi clase din alte patru unităţi de învăţământ trec în scenariul roşu după apariţia unor cazuri de COVID-19. Conform hotărârii autorităţilor judeţene, este cazul Grădiniţei cu program normal nr. 1 Ocniţa, Grădiniţei cu program normal nr. 2 Fundu Ocnei, clasei I A de la Şcoala Gimnazială "I. Al. Brătescu Voineşti” Târgovişte, al unei grupe de la Grădiniţa "Dumbrava Minunată” Fieni, clasei a V-a de la şcola Ungureni – Corbii Mari şi claselor V-VIII de la Şcoala Gimnazială Corbii Mari. 

Totodată, CJSU Dâmboviţa a decis ca, până în 29 septembrie, să funcţioneze în scenariul roşu clasa a XII-a C de la Liceul "Petru Cercel” Târgovişte, clasele a VII-a A şi XII-a A de la Liceul de Arte "Bălaşa Doamna” Târgovişte, dar şi clasele a V-a A, a V-a B, a VI-a A şi a VII-a A de la Şcoala Gimnazială Grozăveşti Corbii Mari.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL