Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Amânare în procesul în care VIP-uri din PSD sunt scut pentru iubita lui Liviu Dragnea

Friday, 26 October 2018, 13:42 Sursă: REALITATEA.NET

Tribunalul Bucureşti a amânat vineri, pentru 26 noiembrie, procesul în care premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cer daune jurnaliştilor de la publicaţia Times New Roman, conform agerpres.ro.

Judecătorul care se ocupă de acest caz a constatat că nu a fost îndeplinită procedura de citare a jurnalistului Ovidiu Eftime, nefiind găsit domiciliul acestuia.

La termenul de vineri al procesului nu a venit niciuna dintre reclamante.

În martie 2018, imediat după congresul PSD, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu şi Irina Tănase au dat în judecată firma care administrează publicaţia Times New Roman, pe administratorul firmei, pe redactorul-şef şi de redactorul unui articol care, în viziunea reclamantelor, "le-au fost afectate grav reputaţia şi demnitatea iar distribuirea acestuia în mediu online a generat "comentarii şi vulgarităţi".

Consiliul Naíonal pentru Combaterea Disciminării a decis, în aprilie, că prin articolul postat "s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD" şi a dat mai multe amenzi contravenţionale. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL