Rareş Bogdan, nervos după sistarea contribuţiilor la Pilonul II de pensii pentru cei din construcţii

 

Guvernul a sistat pentru 10 ani contribuțiile la Pilonul II de pensii pentru toți arhitecții, inginerii și muncitorii din construcții.

În Ordonanța de Urgență 114 din 2018, pe lângă o serie de ”beneficii” adoptate de Guvern pentru sectorul construcțiilor, apare și sistarea contribuției la Pilonul II de pensii obligatorii, administrate privat. Potrivit textului publicat în Monitorul Oficialnr 1.116 din 29.12.2018, pentru salariații din construcții cota contribuției de asigurări sociale (CAS) este mai mică cu 3,75 puncte procentuale față de cea de 25% cât este pentru restul salariaților. Această reducere este ”oferită” de fapt din sistarea contribuției la fondul de pensii administrat privat, după cum reiese din textul ordonanței.

Rareş Bogdan, foc şi pară când a auzit această veste.

"Mincinoşii de la PSD si Alde se laudă cu creşterea economică a României ca fiind cea mai mare din UE, o minciună cruntă, se bazează pe lipsa de informare a românilor! Spre exemplu, Malta a anunţat o creştere de 8% pentru 2018 şi una prognozată de peste 9% pentru 2019..... Să continuăm? Slovenia vă spune ceva? Mincinoşii naibii", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?