Nu mai aruncați pliculețele de ceai după folosire!

 
Pliculete de ceai
Pliculete de ceai

În mod obișnuit, după folosire, pliculețele de ceai sunt aruncate. Puțini sunt cei care știu că acestea pot avea o grămadă de utilizări, de la grădinărit, curățenia locuinței și până la îngrijirea corporală. 

1. Conținutul plicurilor de ceai folosite poate îmbogăți solul din grădină. Pur și simplu tăiați plicurile și puneți conținutul lor în jurul tufelor de flori din grădină.

2. Înainte de a planta un bulb-semințe de flori în ghiveci, puneți pe fundul acestuia unul sau două plicuri de ceai. Apoi, puneți pământul de flori și plantați. Atunci când veți uda, nutrienții din ceai vor ajunge la plantă.


3. Puneți din nou la fiert 3-5 plicuri folosite, în 250 de mililitri de apa. Lăsați „ceaiul” la răcit și apoi folosiți compoziția pentru a curăța dușumeaua/parchetul și mobilă. Acestea vor căpăta o strălucire aparte.

4. Plicurile de ceai pot fi utile și celor care au probleme cu mirosul picioarelor. Adăugați câteva plicuri folosite de ceai într-un lighean cu apă caldă și apoi țineți picioarele în lighean timp de aproximativ 20 de minute.

5. Dacă vreți să aveți o piele mai sănătoasă, adăugați plicuri folosite de ceai verde în apa din cadă, atunci când faceți baie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?