Născuți în aceeași zi, în același spital. După nuntă, bunica spune secretul teribil. A urmat șocul

 
Născuți în aceeași zi, în același spital. După nuntă, bunica spune secretul teribil. A urmat șocul
Născuți în aceeași zi, în același spital. După nuntă, bunica spune secretul teribil. A urmat șocul
Născuți în aceeași zi, în același spital. După nuntă, bunica spune secretul teribil. A urmat șocul Născuți în aceeași zi, în același spital. Într-o zi, bunica le spune secretul teribil. A urmat șocul Născuți în aceeași zi, în același spital. Într-o zi, bunica le spune secretul teribil. A urmat șocul

S-au născut în aceeași zi, la același spital. După ani, s-au căsătorit. Apoi, bunica le-a spus un secret teribil! De atunci, viața lor nu a mai fost la fel.Jessica și Aaron sunt din Massachusetts, SUA. S-au cunoscut undeva în 2007, prin intermediul prietenilor. S-au văzut, s-au plăcut și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Simțeau că se completau, așa că au început o frumoasă poveste de dragoste.

"Cred că ne completăm. Suntem în echilibru perfect", a spus Aaron, pentru presa locală.


"Din prima clipă mi-am dat seama că este diferit. Era respectuos și mă făcea să râd tot timpul. Încă mă face să râd... Din prima zi, ne-am dat seama că eram făcuți unul pentru celălalt", a spus Jessica.

După câțiva ani, cei doi s-au căsătorit. Încă din primele zile ale căsniciei, cei doi și-au dat seama că între ei există o legătură cu totul și cu totul specială. Ceva îi lega dinainte de a-și uni destinele în fața preotului.

Cei doi au aflat că au în comun nu numai data nașterii, ci și spitalul unde au fost aduși pe lume. Ce-i drept, la câteva ore distanță unul de altul.

La o reuniune de familie, bunica le-a adus mai multe articole din ziarele vremii. Atunci, la maternitatea lor se născuseră doar doi copii, un băiat și o fată. După ce au studiat cu atenție pozele, și-au dat seama că într-o fotografie erau amândoi bebelușii, unul lângă celălalt.

Ulterior, părinții lor și-au adus aminte că s-au mai întâlnit. Era în ziua în care mamele și-au adus pe lume copiii.

"Părinții noștri au fost extrem de amuzați de situație. E clar că aici a fost mâna sorții", a mai spus Jessica.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, imagini de la nunta celor doi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Carlsberg
26 Apr 23:45
Shokul a for teribil. Inca se mai zgaltzaie...
Răspunde
0 0
MarcelusH
26 Apr 22:38
Care e secretul teribil? Ca eu nu m-am prins.... Mai urmează un articol? Sa descopăr și eu care e socul...
Frumos articolul dar nu la nivelul titlului! Ma așteptăm să fie gemeni după titlu.... Nu mai dau click pe nici un articol!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?