Magie sau un simplu truc?! Un tânăr magician din Ploiești a prezis subiectele la Bacalaureat

 

Sebastian Ștefan, un tânăr magician din Ploiești, a prezis ce subiecte se vor da la Bacalaureat, la proba limba și literatura română, scrie realitateadeprahova.net.

Sebastian s-a filmat în urmă cu trei zile, atunci când a prezis care vor fi subiectele la acest examen, atât pentru elevii care au învățat în clase cu profil uman, cât și pentru cei care au învățat în clase cu profil real.

Astăzi, tot ce a prezis s-a adeverit!

La profilul uman, elevii au primit la subiectele la romana la BAC 2019 un eseu pe baza unui text poetic aparținând autorilor Tudor Arghezi sau Eugen Barbu.

La profilul real, tehnologic, primul dintre subiectele la română la bacalaureat 2019 a constat într-un un text din Costache Negruzzi, cu mai multe cerințe. Un alt subiect la română la BAC 2019 a fost argumentarea în 400 de cuvinte a faptului că un text, la alegere, din George Bacovia sau Lucian Blaga aparține genului liric

Acum cu siguranță mulți elevi de clasa a XIIa dacă într-adevăr  vorbim despre magie sau un simplu truc?

Vezi mai jos momentul ”magic”!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
nico
02 Jul 20:00
Ion Barbu nu Eugen Barbu
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?