Luptătorii ruşi Zurab Kapraev şi Nikolai Okhlopkov au primit cetăţenia română

 

Luptătorii ruşi Zurab Kapraev şi Nikolai Okhlopkov au primit miercuri cetăţenia română în cadrul unei ceremonii de depunere a jurământului la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului. "Au şanse la medalii la JO", spune Pîrcălabu.Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, spune că timpul va demonstra că nu s-a înşelat în privinţa celor doi sportivi, aşa cum a fost cazul lui Albert Saritov medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Vreau să-i felicit pe cei doi proaspăt români. Aşa cum nu m-am înşelat când l-am adus pe Albert Saritov şi am obţinut o medalie olimpică pentru luptele româneşti după o pauză de 24 de ani, aşa va fi şi acum cu cei doi tineri de mare perspectivă. Îi vom avea pentru următoarele două cicluri olimpice şi sper să rămână ca tehnicieni după terminarea activităţii sportive. Şcoala rusească este cea mai bună din lume şi noi trebuie să aducem exemple pentru tinerii noştri. Sunt ferm convins că vor face o figură frumoasă la Jocurile Olimpice de la Tokyo", a spus Pîrcălabu, citat de News.ro.

Oficialul FRL a precizat că va aduce sportivi străini doar pentru a acoperi categoriile la care România nu are sportivi competitivi. "Ca să fie clar pentru toată lumea, noi am naturalizat doar la categoriile unde nu avem concurenţă pe post, unde nu avem un sportiv care să ne reprezinte la europene, mondiale şi Jocurile Olimpice.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nae
13 Sep 10:47
... o medalie, o cetatenie ! La alegere ! Miine mai vedem ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?