Horoscop. Cenușăreasa zodiacului, femeia pe care o așteaptă un destin măreț

 

Toată lumea cunoaște povestea incredibilă a Cenușăresei, o fată chinuită de mama și de surorile ei vitrege, dar căreia norocul îi surâde în cele din urmă. Nu întotdeauna astfel de povești rămân în foile unei cărți, ci se întâlnesc și în realitate. Poate că pare greu de crezut, dar Cenușăreasa trăiește printre noi și poate fi recunoscută după semnul zodiacal sub influența căruia s-a născut.Iată care este Cenușăreasa zodiacului și cu ce se deosebește ea de celelalte femei!

Nativa care este considerată Cenușăreasa horoscopului este o fire muncitoare, modestă și liniștită. Ea nu se plânge niciodată de activitățile pe care le are de îndeplinit, ci își adună toate puterile și termină totul cu brio. Dar crezi că este apreciată cu adevărat? Nu chiar! De cele mai multe ori, ea are parte de multe piedici din partea celor din jurul ei, care nu știu cum să o denigreze mai mult.

Calitățile pe care le are această nativă nu pot trece neobservate în rândul reprezentanților de sex opus. Spre invidia altor femei, ea atrage instantaneu atenția bărbaților prin gingășia și senzualitatea ei. Nici măcar cei mai mari prinți ai lumii nu ar rezista în fața farmecului ei, astfel că nu ar trebui să se mire dacă vreodată va avea un astfel de pretendent de seamă. Ar putea să ajungă rapid de la rolul de Cenușăreasă a zodiacului la cel de prințesă și chiar de regină mai târziu.

Citește mai multe despre acest subiect puteți citi pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Brigitta
02 Jan 11:22
Asa e.E TAUR!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?