,,Forța motrice'' din partidul lui Cioloș, declarații halucinante pe Facebook

 

Idei surprinzătoare din partea unui lideri PLUS. Este vorba despre Oana Bogdan, numită de Dacian Cioloș ,,roata motrice” din spatele partidului. Aceasta susține că,  ,,un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate, și ar fi mai bine să trăim în GRUPURI, în loc de cupluri”

Oana-Maria Bogdan, unul dintre liderii PLUS, este promotoarea unor idei neobișnuite. 

 ”Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”, a spus Oana Bogdan, într-un interviu acordat unei publicații belgiene și postat pe contul său de Facebook.

Prezentă de multe ori în dreapta liderului de partid Dacian Cioloș, Oana Bogdan a avut parte numai de laude.


,,A fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS. Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe", a scris fostul premier pe Facebook.

Oana-Maria Bogdan a fost aleasă membră în Biroul Național al PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș. Ea este aproape nelipsită din deplasările pe care Cioloș le face în țară. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
anonim
07 Mar 11:05
Desi precedentul comentariu a fos scris in fuga, pe telefon si contine cateva greseli, v-as ruga sa preluati esenta, nu greselile de ortografie. Din pacate, observ ca un comentariu deja publicat, nu poate fi editat.
Răspunde
0 0
Anonim
06 Mar 20:20
Interviul acesta pe teme filozofice, ar putea foarte bine sa faca parte din "Manigestul Partidului Comunist", al lui Karl Marx. Cat despre intelectualitate, daca astia sunt untelectualii cu care ne laudam, ne asteapta vremuri grele.
Pornind dupa logica asta, probabil ca putem include si principiile Leninismului, in sfera interfiurilor pe teme filozofice.
Avem nevoie de un partod cu adevarat conservator...cu partide ca PSD, ALDE, PLUS si USR, va fi vai de capul nostru.
Răspunde
0 0
Prislopeanu
06 Mar 00:24
+ Este o revelație de zile mari să-ți dai seama că Dușmanii României au ajuns să apeleze la atacuri contra unui intelectual de marcă care, e drept, a avut naivitatea - devenind om politic - să publice pe blogul personal un interviu pe teme esoterice - sau filozofice, mai pe înțelesul celor săraci cu duhul ! Este pentru mine o revelație - deoarece arată cât de disperați sunt acești imbecili *en masse* care nu mai au alte argumente... Fiindcă, acești oameni susținuți de Ciuma acestei țări urăsc sincer INTELECUALITATEA ROMÂNEASCĂ - ȘI EUROPEANĂ - iar Însuși cuvântul *Intelectual* le produce frisoane !!!
Răspunde
0 0
Stefan
05 Mar 17:28
Aceasta idee este frecventa pe Facebook unde tot felulde coarde i-si fac reclama si pozeaza aproape goale.Este modalitatea curvelor de a agata.
Răspunde
0 0
Stefan
05 Mar 17:26
Aceasta idee este frecventa pe Facebook unde tot felulde coarde i-si fac reclama si pozeaza aproape goale.Este modalitatea curvelor de a agata.
Răspunde
0 0
Stefan
05 Mar 17:25
Aceasta idee este frecventa pe Facebook unde tot felulde coarde i-si fac reclama si pozeaza aproape goale.
Răspunde
0 0
Radu
05 Mar 13:56
Exact ce se incearca si in minunatele tari progresiste. Distrugerea familiei si moralitatii, cu ajutorul ideologiei progresiste, a drepturilor lgbt, a promovarii "familiilor alternative". Distrugerea identitatii naturale prin intermediul imigrantilor si al multiculturalismului. Vor urma apoi proprietatile si mijloacele ce asigura independenta. Se vrea renuntarea la autoturismele personale, se doreste locuirea la comun si cu chirie, in locul locuinteleor individuale, proprietate personala. Pentru cei ce considera ca este o intamplare, sau o nebuna, mai ganditi-va. Demonizarea eeferendumului, nu a fost nici intamplatoare si nici in folosul nostru. Urasc PSD-ul, dar consider USR-ul si Plus-ul, pericole mult mai mari pe terment lung.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?