Exatlon 3. Cine este finalistul competiției?

Exatlon 
Exatlon 

Exatlon România sezonul 3 nu a mai fost atât de urmărit precum au fost celelalte două ediții, astfel producătorii au redus numărul emisiunilor difuzate la doar două pe săptămână. Se pare că show-ul de Kanal D s-a încheiat, iar toți Războinicii și Faimoșii sunt în România.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Lifestyle

Alimentele care au cel mai mult plastic
Ce alimente conțin cel mai mult plastic. Studiul care ne va face să fim mai atenți la ce cumpărăm
Nouăzeci la sută dintre probele de proteine animale și vegetale au fost testate pozitiv pentru microplastice, fragmente polimerice mici care pot varia de la mai puțin de 5 milimetri până la 1/25.000 dintr-un micrometru, conform unui studiu din februarie 2024

Obiceiurile care grăbesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea românilor se confruntă cu așa ceva
Obiceiurile care grăbesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea românilor se confruntă cu așa ceva
Chiar dacă timpul nu poate fi oprit, efectele sale asupra organismului nostru pot fi încetinite prin alegeri sănătoase și renunțarea la obiceiuri nocive. Dr. Brett Osborn, neurolog și expert în longevitate, explică pentru Fox News Digital că „unul dintre principalele semne distinctive ale îmbătrânirii este deteriorarea celulară, care duce la disfuncția organelor și, în cele din urmă, la moarte.”

Secretul grădinarilor: cu ce trebuie să stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari
Secretul grădinarilor: cu ce trebuie să stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari
Grădinarii experimentați cunosc un secret pentru a obține roșii suculente și gustoase chiar din „spatele casei”. Acest procedeu simplu, aplicat la momentul potrivit, poate transforma o recoltă obișnuită într-una excepțională.

Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera
Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera
Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei de fotbal FCSB, a ales să își sărbătorească ziua de nume într-un mod profund personal și spiritual, petrecând peste patru ore la Mănăstirea Cernica. Ziua de Sfântul Gheorghe a fost marcată de Becali prin rugăciune și cântece bisericești, alături de preoți și alți enoriași, demonstrând încă o dată angajamentul său față de credință.

Ultimele stiri

Cătălin Hideg și Anca Alexandrescu, înainte de realizarea interviului Exclusiv
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița generalior Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut tuturor factorilor de decizie să rezolve problema
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Există toate avizele - SURSE
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Hotărârea de guvern în acest sens are toate avizele, au indicat surse pentru Realitatea Plus. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a precizat că primele plăți către Poșta Română se vor face chiar de vineri.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr. Foto: Profimedia
Ministrul Apărării Naţionale, convorbire cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III. Subiecte fierbinți abordate de către cei doi oficiali
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire miercuri cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, discuţiile vizând, în principal, situaţia de securitate generată de războiul de agresiune al Rusiei şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina, fiind reiterată importanţa menţinerii unităţii transatlantice în actualul context de securitate.

Gabriela Firea a stat de vorbă cu muncitorii de la Termoenergetica
Gabriela Firea, mesaj ironic pentru Nicușor Dan de la locul avariei care a lăsat jumătate de București fără apă caldă: Poate e la tribunal, cu vreun așa-zis rechin imobiliar - VIDEO
Proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea a inspectat zona unde s-a produs avaria rețelei de termoficare din cauza căreia jumătate din București a rămas fără apă caldă. Candidata PSD n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe actualul edil general, Nicușor Dan, pentru că nu a venit să verifice ce s-a întâmplat.



Vezi emisiunile Realitatea Plus