Eugen Teodorovici, atac la #rezist: ”A rezista nu este vreo mare onoare”

 
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, consideră că ”a rezista” nu este o mare onoare

La conferința de la Bistrița, Eugen Teodorovici a spus despre PSD că are nevoie de un suflu nou.

"Nu strică să lăsăm și un pic așa, nu neaparat de rebeliune, un pic de aer mai nou. Nu de #rezist, de #insist. Trebuie să înțelegem că trebuie să insistăm în a continua lucrurile bune, în a face lucruri bune pentru această țară. A rezista nu este vreo mare onoare. Din păcate, au rezistat foarte mulți și în mod nejustificat. Dar a insista va schimba lucrurile în bine, cred că asta trebuie să fie o valoare.

Și atunci, cum spuneam, trebuie să ne schimbăm cu toții, să deschidem acest dialog, să nu ne ferim să spunem lucrurilor pe nume, să nu ne sperie competiția, să acceptăm că discuția în partid trebuie să se poarte ținând cont de partid și nu de persoane. Adică, dacă astăzi, nu știu, se decide că la Finanțe să vină o persoană care are mai multă experiență, mai multe idei, cu mai bune idei, mai multă determinare, foarte bine, trebuie făcute aceste lucruri", a declarat Eugen Teodorovici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Care e problema intr-un batustan primitiv !
20 Jul 06:09
Daca un neica nimeni se joaca putin cu miliardele de care depind milioane de oameni si copii si copii copiilor lor !??? El zice ca are dreptul pentru ca gasca lui a fost votata de 22%-25% la ultimele alegeri !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?