CONCURS REALITATEA.NET. A fost extras câştigătorul unui Samsung Galaxy S7 Edge!

Marea extragere care a desemnat câștigătorul unui smartphone Samsung Galaxy S7 Edge a avut loc vineri seară. ID-ul câştigător a primit o notificare prin care este anunţat că este câştigător. Pentru a revendica premiul, trebuie să facă dovada (print screen, poza) că a primit acea notificare prin care este anunţat că este câştigător, la adresa de mail itrtv@realitatea.net .Câștigătorul a fost validat la ora 00:36, și se numește Zamfirache Vasile din Timișoara.

Mulțumim tuturor cititorilor noștri pentru fidelitate și le urăm succes la următorul concurs.


Organizatorul a extras aleator un castigator din cei abonati in luna de concurs la PUSH NOTIFICATIONS, iar acesta a primit o NOTIFICARE prin care este anuntat ca este castigator. Pentru a revendica premiul, concurentul trebuie sa faca dovada (print screen, poza) ca a primit acea notificare prin care este anuntat ca este castigator, la adresa de mail itrtv@realitatea.net 

REALITATEA.NET vine în întâmpinarea nevoii de informare a cititorilor săi prin lansarea unui nou sistem de notificări cu ajutorul cărora vor fi trimise informații de ultimă-oră în timp real.

Acceptă notificările REALITATEA.NET și intră în concursul lunii pentru câștigarea unui telefon Samsung Galaxy S7 Edge.

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Abonarea la PUSH NOTIFICATIONS

 

SECŢIUNEA 1 ORGANIZARE ŞI RADIODIFUZARE

S.C. REALITATEA MEDIA S.A. (in insolventa, in insolvency, en procedure collective), cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 172-176, Corp A, et. 3, cam.5, sector 1, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/ 6736 / 2001, C.U.I.: RO14080700,  înregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 8984/23.04.2008, titular de licenţă audiovizuală al postului de televiziune Realitatea TV, cont bancar IBAN nr.: RO75 RZBR 0000 0600 1521 6015, deschis la Raiffeisen Bank, reprezentata prin d-na Genoveva Grigoroscut in calitate de Administrator special, denumita generic, in cele ce urmeaza Organizator. 

SECŢIUNEA 2.  PARTICIPARE ŞI REGULAMENT

Art.2.1. Concursul se va desfăşura conform mecanismului prezentat în cadrul Secţiunii 4, sub forma unei extrageri, iar castigatorul lunii va intra in posesia premiului constand intr-un telefon Samsung Galaxy S7 EDGE. Extragerea castigatorului va avea loc pe data de 31 Martie 2017.

Art.2.2. La concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de naţionalitate, sex, rasă, religie, origine etnică, avere, opinie, apartentenţă politică, origine socială etc, în cazul in care întrunesc cumulativ următoarele condiţii:

Art. 2.3. Prin înscrierea în vederea participării la Concurs, participanţii îşi dau explicit acordul cu privire la toate şi oricare dintre regulile Concursului, în vigoare în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia în termenii şi condiţiile Regulamentului oficial (denumit în continuare Regulament). 

SECŢIUNEA 3. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Art.3.1. Concursul se va desfăşura în perioada 01.03.2017 – 31.03.2017 ora 21:00 (inclusiv). 

SECŢIUNEA 4. MECANISMUL DE DESFĂŞURARE

Art. 4.1. Înscriere participanţi şi selecţie concurenţi:

4.1.1      Pentru înscriere concurenţii trebuie sa acceseze site-ul https://www.realitatea.net si cand sunt intrebati daca vor sa accepte primirea de notificari din partea Realitatea.net trebuie sa raspunda pozitiv. La sfarsitul lunii de concurs, pe data de 31.03.2017 ora 21:00 va avea loc extragerea castigatorului, iar acesta va primi o notificare prin care este anuntat ca a fost desemnat castigator. Pentru a revendica premiul, castigatorul trebuie sa trimita catre adresa de mail itrtv@realitatea.net dovada primirii notificarii prin care este anuntat castigator (print screen sau poza).     

4.2     

SECŢIUNEA 5. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Art. 5.1 Premiul concursului este un telefon Samsung Galaxy S7 EDGE.

Art. 5.2. Organizatorul va extrage aleator un castigator din cei abonati in luna de concurs la PUSH NOTIFICATIONS, iar acesta va primi o NOTIFICARE prin care este anuntat ca este castigator. Pentru a revendica premiul, concurentul trebuie sa faca dovada (print screen, poza) ca a primit acea notificare prin care este anuntat ca este castigator, la adresa de mail itrtv@realitatea.net 

SECŢIUNEA 6. ERORI

Art. 6.1 În caz de tentativă de fraudă, abuz sau orice acte de natură a afecta imaginea organizatorului, acesta îşi rezervă dreptul de descalifica participantul sau concurentul respectiv şi de a lua toate măsurile necesare pentru remedierea situaţiei apărute.

Art. 6.2 Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru orice fapt care determină imposibilitatea participării la concurs, ca urmare a unor eventuale disfuncţionalităţi, restricţii de orice natură, tehnică, specifică diferitelor servicii, cu efect şi în derularea Concursului, sau a acţiunilor unor terţi, cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii, internet, cablu TV, servicii de transport sau alţii asemenea. 

SECŢIUNEA 7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Art. 8.1 Participanţilor la concurs nu le sunt colectate date cu caracter personal, ci doar ID-ul browser-ului cu care a acceptat sa primeasca notificari din partea realitatea.net. 

SECŢIUNEA 9. FORŢA MAJORĂ

Art. 9.1 Forţa majoră reprezintă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către organizator, inclusiv imposibilitatea organizatorului din motive independente de voinţa lui, şi a cărui apariţie pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament.

Art. 9.2 Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea concursului sau înmânarea premiilor, Coorganizatorii vor fi exonerati de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor lor pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 din Codul civil. Dacă Coorganizatorii invocă forţa majoră sunt obligaţi să comunice participanţilor la concurs existenţa acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră. 

SECŢIUNEA 10. LITIGII

Art. 10.1 Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente. 

 

                                                                                                REALITATEA MEDIA S.A.

                                                                                                Administrator special,

                                                                                                Genoveva Grigoroscut

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?