Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex. Șoc în Camera roșie

 
Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex. Șoc în Camera roșie
Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex. Șoc în Camera roșie
Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex. Șoc în Camera roșie Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex. Șoc în Camera roșie Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex. Șoc în Camera roșie

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul "50 de umbre ale lui Grey", a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor carnale vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline. Imagini, în GALERIA FOTO.

Conacul dispune de 15 dormitoare care promit să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Potrivit anunțului de vânzare, conacul este unul cu greutate, fiind dotat cu "mii de kilograme de jucării sexuale perfecte pentru cele mai solicitante petreceri pentru adulți".

Într-una din camere, se află un pat extrem de impozant, la capătul căruia sunt mai multe de biciuri și lanțuri de oțel. Acest dormitor este îmbrăcat în catifea roșie și covoare în aceeași culoare.


Conacul este dotat și cu o cameră disco, unde se regăsesc, într-o ordine perfectă, mai multe obiecte de artă XXX, evaluate la peste 200.000 de lire.

Conacul, cunoscut în zonă sub numele de Croydon Hall, se află în Somerset, Marea Britanie, și a fost gazda (prea) multor petreceri pentru adulți.

Aici, au avut loc adevărate desfrâuri pentru "cuplurile cu clasă, sofisticate, dar și pentru doamnele singure".

"Petrecerile exclusiviste se desfășoară într-un loc discret, luxos. La prezentarea a trei cupluri noi, primești o noapte gratis", se arată pe site-ul clubului.

Conacul dispune și de saună, piscină și bazin interior, dar și mai multe bare pentru fantezii. "Oaspeții noștri sunt tot timpul preocuparea noastră numărul 1. Vrem să te simți special, în siguranță și sexy", se mai arată pe site.

Imagini, în GALERIA FOTO.Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?