Cazul Caracal. Descoperire incredibilă în gropile de la Casa Groazei

 
Gropile din Casa Groazei
Gropile din Casa Groazei
Gropile din Casa Groazei

Anchetatorii au terminat de scanat și de verificat gropile controversate din curtea lui Gheorghe Dincă, de la Casa Groazei. Potrivit unor surse, criminaliștii au fost găsite oase, dar și dovezi că în aceste gropi a fost făcut focul de mai multe ori. De asemenea, a fost prelungit mandatul de percheziții pentru locuinţa criminalului.

După o nouă zi lungă de cercetări la Casa Groazei, investigatorii au terminat de cercetat gropile din curtea lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, au fost găsite oase, dar și dovezi că în aceste gropi a fost făcut focul de mai multe ori. De asemenea, a fost prelungit mandatul de percheziții pentru locuinţa criminalului.

Anchetatorii nu ştiu încă dacă oasele găsite sunt de natură animală sau umană, acestea urmând să fie cercetate. Conform Realitatea TV, pe lângă rămăşiţe s-a mai găsit şi pământ ars, semn că s-a făcut de mai multe ori focul în acel loc.

La o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, timp în care casa și curtea lui Gheorghe Dincă au fost percheziționate și de unde s-au strâns numeroase probe, unchiul fetei a cerut să se facă un control la Institutul Național de Medicină Legală din Capitală pentru că ar fi existat ,,scurgeri halucinante de informaţii false" în spațiul public.

Raportul privind verificările efectuate de corpul de control al Ministerului Sănătății la Institutul de Medicină Legală a fost transmis către Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

În raport se precizează că în legătură cu informatiile contradictorii apărute ”pe surse” nu a fost posibilă identificarea persoanelor care au dezvăluit date/documente cu privire la realizarea experizelor medico-legale.

În plus, conform raportului, a fost dispusă măsura desemnării unei persoane din cadrul IML care să aivă atribuții în comunicarea informațiilor de interes public, în condițiile legii.

”În această acțiune de documentare, nu au fost identificate elemente de încălcare a procedurilor de lucru în ceea ce privește analizarea probelor primite de către INML de la Unitatea de Parchet”, se mai arată în raportul corpului de control al ministrului Sănătății. 

(w500)

(w500)

(w500)

(w500)

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunțat joi, la Bistriţa, că raportul Corpului de control referitor la INML a fost terminat în cursul nopţii de miercuri.

Alexandru Cumpănașu a depus miercuri o plângere la Ministerul Sănătății pentru ca mai apoi să fie trimis Corpul de control al ministerului la Institutul Național de Medicină Legală.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Аnton
24 Aug 07:56
Zilnic una si aceeasi un helesteu si earasi acel asi helesteu oare cit timpva trebui a afla adevarul rezultatelor crimelor savirsite in tara.
Răspunde
0 0
Ali
23 Aug 20:28
Dincă ar trebui tras în țeapă în piată publică dar legile sunt proaste că ai apără pe criminali.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?