CAZUL CARACAL. Răspunsul dat de Gheorghe Dincă la anchetă când a fost întrebat de ce a ucis

 
CAZUL CARACAL. Răspunsul dat de Gheorghe Dincă la anchetă când a fost întrebat de ce a ucis / Foto: Libertatea
CAZUL CARACAL. Răspunsul dat de Gheorghe Dincă la anchetă când a fost întrebat de ce a ucis / Foto: Libertatea

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dincă, crede că acesta a avut mustrări de conștiință și de aceea a cedat, într-un final, în fața anchetatorilor și a început să colaboreze cu aceștia.

Avocatul Bogdan Alexandru crede că toate discuțiile pe care el le-a avut cu Gheorghe Dincă l-au făcut pe acesta să facă mărturii în cadrul anchetei.

„Pot să presupun că discuțiile purtate cu el sambătă și duminică (imediat după reținerea lui Gheorghe Dincă - n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe... La acel moment, nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut și mustrări de cunoștință”, a declarat, la Digi24, Bogdan Alexandru.


Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele, iar răspunsul acestuia a fost ciudat.

„Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat”, a spus avocatul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
09 Aug 20:58
O generatie distrusa de comunism si apoi imbecilizata de mass media ''capitalista'' romanesca, gen-haznalele si altele care promovau prostia, manipularea, coorvasaria, iresponsabilitate. Daca mai adaugam si profilul genetic degenerat, mentalitatea infractionala generalizata, complicitatea otoritatilor locale cu retelele de traficanti de carne vie, proxeneti si pedofili, demilitarizarea militiei si trasformarea ei in numaratori de morti, raniti si inregistratori de ''plingeri'' definesc conditiile care l-au facut pe descreieratul asta si familia lui (e imposibil sa spui ca nu l-au mirosit apropiatii) sa comita atrocitatile cu atita naturaletze bolnava !!!
Ca si societate se observa un regres incredibil pe plan uman, social, valoric, moral. A profita de pe urma celui mai slab si a il exploata abject a devenit o ''calitate'', pe care inainte o aveau doar tigani. Aceiasi tigani erau de muuuult timp ''experti'' in proxenetism, trafic de persoane, camatarie, crime odioase dar acum pare ca toata societatea a devenit la fel sub protectia legislatiei si a otoritatilor care oricum nu prea au ce sa le faca si oricum profita si ei cind apare ceva trufandale sau mai primesc cite un bonus !!!
Răspunde
0 0
Ionel
09 Aug 19:36
"Mustrări de cunoștință" - lmao
Răspunde
0 0
Nelu
09 Aug 18:55
Corect! De cîte ori avea în plan uciderea victimelor răpite, se înfuria și nu croia să știe ce face.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?