Pentru Dana Bărăgan, scrisul este cea mai complexă formă de comunicare, o pasiune dobândită încă din copilărie și cultivată de-a lungul anilor. S-a alăturat echipei Realitatea.NET în martie 2020, abordând cu precădere domeniile politic, social și eveniment. A absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism, fiind pasionată de comunicarea politică, strategii de comunicare, arta manipulării și a persuasiunii – domenii în care a făcut și un masterat. Orientul Îndepărtat reprezintă un izvor nesecat de inspirație, la fel și limbile asiatice, de care este fascinată. În timpul liber, scrie poezii, organizează evenimente culturale și activități pentru copii, dar scrie și articole și știri despre cultura coreeană.

Articolele autorului Dana Bărăgan:

Parlamentarii stabilesc, astăzi, data la care premierul Orban este așteptat în plen pentru a vorbi despre gestionarea pandemiei de COVID
Premierul Orban, așteptat, miercuri, în Parlament să prezinte raportul privind gestionarea pandemiei de COVID-19
Premierul Ludovic Orban este așteptat, miercuri, de la ora 13:00, în plenul Parlamentului, pentru a prezenta măsurile luate privind limitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, organizarea în bune condiții a alegerilor locale şi deschiderea şcolilor. Decizia a fost luată de Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor reunite, astăzi, de la ora 13:00, în ședință online, potrivit programului publicat pe site-ul instituției.
Coronavirus. Topul județelor cu cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore
Coronavirus. Topul județelor cu cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore: Bucureștiul, în continuare pe prima poziție ca număr de cazuri noi confirmate
Țara noastră a depăși în weekend cifra de 60.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), ajungând, astăzi, la un total de 62.547 de cazuri confirmate la nivel național. Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 779 de cazuri noi de contaminare și 29 de decese. Dintre cazurile nou confirmate, 132 sunt în București, 60 în Prahova, 47 în Vrancea și 44 în Brașov.
Când este considerat vindecat un pacient COVID? Adrian Marinescu: "Măsurile de prevenție, necesare. La fel și efectuarea testelor consecutive"
Când este considerat vindecat un pacient COVID? Adrian Marinescu: "Măsurile de prevenție, necesare. La fel și efectuarea testelor consecutive"
Când este considerat vindecat un pacient infectat cu noul coronavirus? Este întrebarea pusă de tot mai mulți oameni care, deși nu mai au simptome, stau în continuare în casă de teamă să nu infecteze pe cineva. Mai au nevoie cei infectați de două teste consecutive? Părereile medicilor pe marginea acestui subiect sunt împărțite, relatează Realitatea PLUS. 
Cutremur cu magnitudinea de 5,1 în Carolina de Nord, resimțit și în Carolina de Sud şi Georgia. Peste o sută de clădiri, avariate
Cutremur cu magnitudinea de 5,1 în Carolina de Nord, resimțit și în Carolina de Sud şi Georgia. Peste o sută de clădiri, avariate
Peste o sută de clădiri au fost avariate în comitatul Alleghany din statul american Carolina de Nord, situat în estul ţării, după un cutremur cu magnitudinea de 5,1, produs în această regiune în curusul dimineţii de duminică, au anunţat autorităţile locale, citate de agenţia Xinhua și preluate de Agerpres. În urma seismului nu au fost înregistrate victime.
Audieri în cazul uciderii liderului clanului Duduianu
Audieri în cazul uciderii liderului clanului Duduianu
Audieri în aceste momente la Seviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în cazul interlopului Emi Pian, ucis la începutul săptămânii trecute de un rival al său, ca urmare a unei răfuieli izbucnite în timpul unei partide de barbut. Între timp apar informații șocante: șefii poliției au fost în casa interlopului pentru a negocia cu rudele cum se va face înmormântarea. Pe de altă parte, polițiștii se revoltă și spun că au ajuns firma de pază a clanurilor, relatează Realitatea PLUS. 
Turismul de o zi, INTERZIS în mai multe stațiuni din Belgia
Turismul de o zi, INTERZIS în mai multe stațiuni din Belgia
Mai multe oraşe şi staţiuni balneare flamande de pe litoralul Belgiei au anunţat, astăzi, interzicerea accesului ''turiştilor de o zi'' pe perioada valului de caniculă în urma unor incidente cauzate de nerespectarea măsurilor împotriva pandemiei de coronavirus. Printre acestea se află și comunele Knokke-Heist şi Blankenberge, care au luat această decizia pentru a ''garanta securitatea publică'', au precizat edilii,  informează AFP, preluat de Agerpres.
Pandemia de coronavirus a redus cu peste 7% consumul de bere în Romania
Pandemia de coronavirus a redus cu peste 7% consumul de bere în Romania
Piaţa berii din România a înregistrat o scădere de peste 7% în lunile martie - iunie ale anului în curs, comparativ cu perioada similară din 2019, din cauza pandemiei de Covid-19, iar consumul se situează mult sub nivelul consemnat în anii trecuţi, chiar dacă în luna iunie, odată cu redeschiderea teraselor, acesta a avut o uşoară revenire, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al Asociaţiei Berarii României, Julia Leferman.