Pentru Dana Bărăgan, scrisul este cea mai complexă formă de comunicare, o pasiune dobândită încă din copilărie și cultivată de-a lungul anilor. S-a alăturat echipei Realitatea.NET în martie 2020, abordând cu precădere domeniile politic, social și eveniment. A absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism, fiind pasionată de comunicarea politică, strategii de comunicare, arta manipulării și a persuasiunii – domenii în care a făcut și un masterat. Orientul Îndepărtat reprezintă un izvor nesecat de inspirație, la fel și limbile asiatice, de care este fascinată. În timpul liber, scrie poezii, organizează evenimente culturale și activități pentru copii, dar scrie și articole și știri despre cultura coreeană.

Articolele autorului Dana Bărăgan:

Coronavirus. Topul județelor cu cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore
Coronavirus. Topul județelor cu cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore: Bucureștiul, în continuare pe prima poziție
România se află în plină ascensiune a cazurilor de contaminare cu COVID-19, dovadă o fac cifrele anunțate și astăzi de Gurpul de Comunicare Strategică. Țara noastră a depăși cifra de 60.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19) de la începutul pandemiei și până în prezent. Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de contaminare și 43 de decese.  
Rusia, pe un trend ascendent al contaminărilor cu COVID-19: Peste 5.200 de noi cazuri de infectare, raportate în 24 de ore
Rusia, pe un trend ascendent al contaminărilor cu COVID-19: Peste 5.200 de noi cazuri de infectare, raportate în 24 de ore
Situație alarmantă în Rusia generată de noile cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2. Noul bilanț al cazurilor de contaminare raportat, astăzi, de autoritățile sanitare relevă un număr de 5.212 de noi cazuri de infecţii cu COVID-19, cifre ce ridică numărul total al infectărilor cu virusul din China la 882.347 de cazuri de la începutul epidemiei, relatează Reuters. 
Raed Arafat, despre ajutoarele trimise în Liban: "Este un gest mic pe lângă ce va trebui să facem pe viitor"
Raed Arafat, despre ajutoarele trimise în Liban: "Este un gest mic pe lângă ce va trebui să facem pe viitor"
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, cu prilejul trimiterii primelor ajutoare pe care România le trimite Libanului, grav afectat de explozia din capitala Beirut, de la începutul săptămânii, că gestul pe care il face țara noastră "nu este decat un foarte mic gest pe langa ce va trebui sa facem, inclusiv in viitor, pentru a sprijini Libanul sa-si revina din acest dezastru". "Intr-o situatie cum este cea prin care a trecut Libanul la acest moment nu se poate sa ramana cineva singur. Este o situatie care depaseste capacitatea majoritatii tarilor din lume si este normal sa existe o solidaritate", a afirmat Arafat.
Luptă mondială ACERBĂ pentru vaccinul anti-COVID. Miza mai-marilor lumii: cine îl scoate primul pe piață
Luptă mondială ACERBĂ pentru vaccinul anti-COVID. Miza mai-marilor lumii: cine îl scoate primul pe piață
Luptă internațională pentru vaccinul anti-COVID-19. Rușii se laudă că îl scot pe piață în octombrie. Chinezii lucrează intens să obțină serul-salvator, iar americanii fac, puternic, concurență. Preşedintele american, Donald Trump, se laudă că SUA va avea un vaccin împotriva noului coronavirus înainte de alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, relatează Realitatea PLUS.