Pentru Dana Bărăgan, scrisul este cea mai complexă formă de comunicare, o pasiune dobândită încă din copilărie și cultivată de-a lungul anilor. S-a alăturat echipei Realitatea.NET în martie 2020, abordând cu precădere domeniile politic, social și eveniment. A absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism, fiind pasionată de comunicarea politică, strategii de comunicare, arta manipulării și a persuasiunii – domenii în care a făcut și un masterat. Orientul Îndepărtat reprezintă un izvor nesecat de inspirație, la fel și limbile asiatice, de care este fascinată. În timpul liber, scrie poezii, organizează evenimente culturale și activități pentru copii, dar scrie și articole și știri despre cultura coreeană.

Articolele autorului Dana Bărăgan:

Liderul Sindicatului Europol, Cristian Andreica: "Există în continuare cazuri punctuale de mafie în poliție"
Liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica: "Există în continuare cazuri punctuale de mafie în poliție"
Președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a declarat astăzi, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS, că "există cazuri punctuale de mafie în poliție", de care cei din sistem trebuie "să se ocupe pentru a le elimina". În plus, Andreica susține că o atenție deosebită trebuie acordată, de asemenea, transparentizării sistemului de ocupare a funcțiilor de conducere în poliție, un sistem bazat pe meritocrație.
DSP Vaslui a pierdut urma pacientei zero, care a participat la petrecerea de majorat și a plecat apoi cu gașca la mare
DSP Vaslui a pierdut urma pacientei zero, care a participat la petrecerea de majorat și a plecat apoi cu gașca la mare
Răsturnare de situație în cazul adolescentei din Vaslui, confirmată pozitiv cu COVID-19, al cărei tată, ambulanțier la Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui, a adus-o cu ambulanța de la Costinești zilele trecute. Se pare că reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui i-ar fi pierdut urma atât acesteia, cât și familiei sale, scrie publicația vremeanoua. 
DSP face noi "victime": Tânăr din Timiș, înregistrat cu un nume de femeie după un test COVID-19
VIDEO/ DSP face noi "victime": Tânăr din Timiș, înregistrat cu un nume de femeie după un test COVID-19
Absurdul a fost dus la cele mai înalte cote la Timișoara. Un tânăr de 33 de ani a așteptat 5 zile, izolat în casă, pentru a primi rezultatul unui test COVID. Tânărul a trebuit să reziste, singur, cu temperatură de peste 38 de grade și cu astm bronșic. Motivul pentru care a trebuit să aștepte este că angajații DSP care l-au testat, l-au înregistrat, pentru testul COVID.. cu nume de femeie, relatează Realitatea PLUS.