MENIU

"Nimeni nu crede că sunt extraterestru". Ce a făcut pentru a demonstra că NU e om

<p>Se simte extraterestru</p>
<p>Se simte extraterestru</p>
<p>Se simte extraterestru</p>

Un tânăr de 22 de ani este convins că e extraterestru și plătește o avere ca să scape de orice amintire a faptului că e om. Următorul pas este să scape de organele sexuale.

Ideile obsesionale au un loc bine stabilit în manualele de psihiatrie, dar atunci când "nebunul" are foarte mulți bani la dispoziție medicii nu se obosesc să-l trateze, ci îi fac pe plac. Iar presa îi acordă un spațiu larg de expunere.

Americanul Vinny Ohh, de 22 de ani a trecut până acum prin 110 operații estetice care l-au costat 50.000 de euro doar pentru a arăta cât mai non-uman.

Este dispus să mai cheltuiească alți 150 de mii de euro pentru înlăturarea organelor genitale, a sfârcurilor și a buricului.

Scopul final: să arate ca un extraterestru, primul aterizat în care și oase înLos Angeles, California, locul unde trăiește make-up artistul cu idei excentrice.

El este convins că nu e nici bărbat, nici femeie și vrea să treacă prin toate transformările medicale necesare pentru a arăta exact așa cum se simte în interior.

Odiseea dez-umanizării a început când avea 17 ani. "Vrea să devin o creatură extraterestră fără sex. Vreau să fiu hibrid, nici bărbat, nici femeie, deci nu am nevoie de penis sau vagin", a declarat americanul.

El poartă în permanență lentile de contact negre, gheare de inspirație SF și folosește cele mai neobișnuite culori la vopseaua de păr, potrivit The Mirror.

Mai multe articole despre:
extraterestru