MENIU

Povestea impresionantă a unui băiat cu dizabilități. Singura dorință: un cărucior electric

Sursa foto: Captură video / YouTube

Povestea impresionantă a unui băiat cu dizabilități, a cărui mare dorință nu este o jucarie sofisticată sau o banală vacanță de care se bucură cei mai mulți copii de vârsta lui, ci... un cărucior electric. Foarte costisitor pentru posibilitățile pe care le are familia, dar care l-ar ajuta să aibă o viață aproape normală. Deși problemele de sănătate sunt multe, Mihăiță este mereu cu zâmbetul pe buze. Poate și pentru că alături de el este, necondiționat, cea care i-a dat viață. Mama lui, o femeie puternică, pentru care băiatul ei înseamnă totul.

Mihăiță provine dintr-o familie cu încă 3 frați. El este cel mai mic, iar mama îi este cel mai bun prieten. Aceasta povestește cu amărăciune despre momentul în care a aflat că băiatul a venit pe lume cu mai multe probleme.

„Seara la ora 21 l-am născut și nu am conștientizat, dar a doua zi... o lovitura la care nu ne-am așteptat, foarte greu a fost... La cap de două ori l-au operat, pentru că prima dată nu a fost...”, a mărturisit mama.

Problemele lui Mihăiță nu au trecut pe măsură ce acesta a crescut, ba din contră, unele s-au agravat. Dar voința sa este fără margini. Deși îi este greu, băiatul este mereu cu zâmbetul pe buze și este iubit de toată lumea.

„Mihăiță e bucuria noastră. Surorile cât de mult îl iubesc... Și eu chiar v-am spus... dacă îl doare ceva, mai degrabă am zis <<Doamne, dă-mi mie durerea să o sufăr eu decât să-l văd pe dânsul>>”, a mai spus mama.

Sigura dorință a acestuia este de a avea un cărucior electric, cu care ar putea să iasă mai mult în aer liber și să se plimbe. Întrebat unde ar merge prima dată, băiatul a spus că la o stână, pentru că iubește animalele.

„Mi-aș dori foarte mult un cărucior electric... să mă pot deplasa mai ușor”, a mărturisit băiatul.

Mama, o femeie puternică, încă speră la o minune pentru fiul ei.

„Poate Dumnezeu face o minune...Tot timpul mi l-am visat mergând, tot timpul... și tot nu mi-am pierdut încrederea... Dumnezeu lucrează, suntem în mâinile Lui”, mai spune mama.

Doar cu ajutorul oamenilor, dorința băiatului ar putea fi împlinită. Cei care vor să doneze o pot face în conturile:

 

Mai multe articole despre:
dizabilitati carucior electric