MENIU

Titus Corlățean, apel pentru „deperemizare” în PSD

Titus Corlățean, apel pentru „deperemizare” în PSD

Titus Corlățean a lansat, duminică, acuzații dure la adresa colegilor din organizația PSD Dâmbovița. Fostul ministru a cerut „deperemizarea” partidului și renunțarea la stilul „Mitralieră” pentru , făcând aluzii la Olguța Vasilescu și la Cătălin Rădulescu. 

 

Corlățean spune că PSD trebuie să se scuture de toate elementele care au prăbușit partidul în sondaje.

„Trebuie să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul Mitralieră. Să renunțăm la lucrurile care nu ne atrag electoratul”, a declarat Titus Corlățean, la Conferința de alegeri din filiala PSD Dâmbovița.

Chiar dacă nu le-a rostit numele, trimiterea este la Olguța Vasilescu, sosită în PSD din PRM, și Cătălin Rădulescu, deputatul poreclit „Mitralieră”, după ce acesta a declarat că și el poate ataca personajele violente din mișcarea rezist.

"O spun, ca o astfel de chestiune să nu se mai întâmple niciodată într-o organizație de partid social democrată, nici la Dâmbovița nici în altă parte în țară. Este nedemn și este o metodă securistă, ca atunci când stăm de vorbă între noi și spunem lucruri, cineva să înregistreze un coleg și să folosim înregistrăirile de o manieră securistă…spun acest lucru pentru că această chestiune s-a întâmplat față de un lider, nu este permis să ageerezi fracturi, gata așa ceva!", a mai declarat Titus Corlățean.

În opinia fostului ministru, astfel de personaje fac rău partidului și din vina lor PSD a ajuns să piardă „europarlamentarele” și „prezidențialele” în 2019. El a ținut să precizeze că afirmații de genul acestora de azi și critici la adresa promovării în partid pe bază de relații de rudenie sau relații sentimentale (iubită, amantă) a mai făcut de-a lungul timpului în cadrul întâlnirilor din PSD.

Titus Corlăţean a acuzat, în discursul ţinut duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, că prefectul judeţului ar încerca racolarea primarilor social-democraţi. În acest context, Corlăţean s-a acuzat şi pe actualul preşedinte al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, că nu a luat atitudine şi nu a ieşit public să reclame acest lucru.

Circ la PSD Dâmbovița. Corlățean, atac la Rovana Plumb