Turcan, despre pactul lui Dăncilă: ”PSD a semnat un pact al bunăstării clientelei şi al pilelor”

 
Raluca Turcan
Raluca Turcan
FOTO: Mediafax

Raluca Turcan consideră că PSD a semnat deja un pact, cel al bunăstării clientelei și al pilelor.

Liderul deputaților PNL spune că Viorica Dăncilă ar trebui să vină în Parlament pentru un vot, dar şi printre oameni, unde va primi un răspuns usturător, acela de a pleca acasă.

„După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare?

Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor.
Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât.
E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor.

Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Tăiați drepturile economive ,le tăiați ,pe toate ,bre ?
14 Sep 10:12
Voi,sunteți urmașii Romei,voi care fumati tutunul,zicea Eminescu ?Eu intreb PNL/pe via PD/ce drepturi apără pentru români ,că cele economice sunt ale clientelei PSD,care o să vă îngroape din nou ?
Răspunde
0 0
Beti
14 Sep 10:03
Joi_ana asta vrea să taie salariile și pensiile cu 25%.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?