SPANIA-ROMÂNIA. Anunț surprinzător înaintea meciului

Monday, 18 November 2019, 18:09 Sursă: Realitatea.NET

Meciul de la Madrid, din 18 noiembrie, va fi ultimul pentru echipa națională în preliminariile EURO 2020. 

Adaugă părerea ta

Duelul dintre Spania și România se va dipsuta luni, 18 noiembrie, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, cu începere de la ora 21:45, ora României, 20:45 în Spania.

Meciul va fi transmis în direct de PRO TV și Radio România Actualități.

ACCESUL ȘI CONDUITA ÎN STADION

Se realizează individual, inclusiv pentru copiii de orice vârstă, numai în baza unui bilet valid. Refuzul de a permite verificarea biletului de intrare duce automat la interzicerea accesului pe stadion a persoanei în cauză. Posesorul de bilet care are mai puțin de 16 ani va putea intra pe stadion doar însoțit de un adult, cel din urmă fiind răspunzător în totalitate pentru comportamentul minorului. Personalul de securitate de la stadion va fi îndreptățit să controleze orice persoană care prezintă semnalmentele consumului de alcool sau droguri sau care are asupra sa orice material nepermis.

NU ESTE PERMIS ACCESUL ÎN STADION cu orice fel de obiect contondent, orice recipient de sticlă, orice fel de materiale pirotehnice. Nu este permisă intrarea pe stadion cu bannere sau orice suport textil, inclusiv tricouri cu inscripții, cifre sau simboluri cu caracter rasist, xenofob, sexual, religios, politic. Nu pot fi introduse pe stadion camere video profesionale sau orice fel de echipamente de înregistrare audio sau video.

INTERZIS ÎN STADION

Aruncarea obiectelor sau a lichidelor de orice fel în direcția altor persoane, în direcția terenului de joc sau pe terenul de joc.

Aprinderea focului sau lansarea focurilor de artificii, a rachetelor de semnalizare sau a oricărui tip de materiale sau obiecte pirotehnice.

Orice gest care ar putea fi interpretat de către cei din jur ca periculos, provocator, amenințător, discriminatoriu sau ofensator.

Deghizarea sau camuflarea, în special a feței, cu scopul de a se îngreuna recunoașterea persoanei în cauză.

Poziția în picioare pe scaune;

Fumatul;

Scrierea, desenarea sau inscripționarea în orice fel a pereților, instalațiilor, pasajelor sau a oricăror elemente de structură.

Cățărarea pe elementele structurale ale arenei, nedestinate expres acestui scop. Fumatul (inclusiv folosirea țigării electronice) în stadion este interzis.

Orice activitate legată de pariurile sportive în stadion este interzisă.

Este interzis ca o persoană care participă la meci, din orice postură, să înregistreze, să folosească sau să transmită prin orice canal media (Internet, radio, televiziune etc.) imagini, sunete, înregistrări sau orice fel de informații descriptive din stadion sau din meci (rezultate, statistici etc.).