Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea: Florin Cîțu se bate cu mine pentru că eu sunt primul om pe lista PSD la Senat

Monday, 12 October 2020, 14:54 Sursă: Realitatea.net

"Domnul ministru se bate cu mine pentru ca eu sunt primul om pe lista PSD la Senat. Dumnealui este primul om pe lista PNL la Senat. Ramane sa vedem pe cine vor alege bucurestenii. Un ministru care a ingropat pur si simplu economia tarii, care ne indatoreaza in fiecare zi cu dobanzi imense, sau un fost primar general care a lasat in urma sa niste lucruri durabile in Capitala?", a aratat primarul general, intr-o declaratie acordata presei.

Ea a adaugat ca inspectorii de la Ministerul de Finante nu au gasit in activitatea Primariei Capitalei "nimic flagrant, nimic ilegal", ci doar au descris niste fapte, noteaza ziare.com.

"Referitor la afirmatiile de astazi ale domnului ministru Citu, nu pot sa spun decat ca e de ras, realmente, e de ras. Nu a gasit absolut nimic. A inceput un control politic in decembrie anul trecut. Au plecat inspectorii la Ministerul de Finante, asa cum au venit si s-au reintors, spunand ca daca nu scriu ceva, orice, ei vor fi dati afara si sunt persoane in varsta, mai au cativa ani pana la pensie si le este foarte mare teama. Prin urmare, s-au inchis intr-un birou, au tot cerut documente de la Directia noastra economica si au scris. Repet, nimic flagrant, nimic ilegal, nimic care sa insemne vreo greseala a noastra, ci pur si simplu au descris niste fapte", a precizat Firea.

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ