Audieri în dosarul BELINA! Procurori: ”Dragnea se comporta ca adevăratul posesor al insulei din Teleorman”

Monday, 27 January 2020, 23:49 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Atunci, judecătorul Bogdan Alexandru Dari a decis să amâne cauza în vederea continuării cercetării judecătoreși.

Următorul termen în dosar va fi pe 28 ianuarie 2020, atunci când a fost programată audierea mai multor angajați de firma Tel Drum să păzească insula Belina.

Până acum au dat declarații mai mulți angajați din diverse instituții publice, implicați în procedura de adoptare a hotărârii de guvern prin care insula Belina și brațul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, proprietate a statului, au trecut din administrarea Ministerului Mediului – prin Apele Române, în administrarea CJ Teleorman și apoi la celebra firmă TelDrum.

Și Adrian Gâdea, fostul șef al CJ Teleorman, a fost audiat. “Nu știu”, “Nu cunosc”, “nu am auzit”, “am citit despre asta în rechizitoriu” au fost cuvintele pe care le-a rostit acesta la termenul trecut. Gâdea a stat aproape 5 ore în fața judecătorului Bogdan Alexandru Dari de la Tribunalul București, magistratul care va soluționa dosarul Belina.

În rechizitoriul procurorilor, personajul ”cheie” este Liviu Dragnea, procurorii precizând că liderul PSD se comporta ca adevăratul posesor al insulei Belina.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-28 04:59:12
Misu N .

Banditul flausat nu trebuie sa mai vada lumina zilei. In puscarie sa-i putrezeasca oasele, mafiotul dreaq

2020-01-28 05:59:12
La Ialta s-au stabilit organizașiile fasciste criminale,DNA a inclus Tel Drum in listă.Ce tragic ,ce orori am ajuns să trăim

Dl Misu,insula asta cred că este intreag[,o vreti dv ?Desființati contractul cu Tel Drum si luați-o dv ,spre exploatare,sau lăsati-o in adminitrarea ministerului mediului ,care o trece la pierderi.Unde e prejudiciu ?Sau daca ne scărpin[m la ureche ,nu ne mai mănâncă-n c..?Ce ticălosie cu dl Dragnea ,ca nu s-a relementat huliganismul politic sa aruncăm cu pietre de râu in misei..In schimb susființați SIIM,care urmăreste magistrații curupți ,in exercitarea meserie.

2020-01-28 07:33:57
Constantin Gadea

De ce se taraganeaza judecarea megaescrocului Liviu Dragnea in dosarele penale grele ale acestuia: 1) Tel Drum; 2) Hotelul Turris, luat in 2009 cu cateva zeci de mii de lei, cand costa 110 milioane de lei; 3) Magazinele comerciale si restaurantele din Turnu Magurele, luate in 2005 la pret de un euro pe metrul patrat de teren aferent acestor imobile; 4) Gospodaria Agricola Salcia luata cu japca, impreuna cu mii de hectare de teren agricol, cu silozuri si crescatorii de vaci si de porci si cu statia de masini agricole care deservea gospodaria. Toate au devenit proprietate a fiului lui Dragnea; Insula Belina 6) Jaful de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, de unde Dragnea a distribuit milioanele de euro, in cadrul programului PNDL catre primarii, incat sa se intoarca in buzunarul sau, pri Tel Drum si prin alti prieteni escroci. Un exemplu este suma de 8,5 milioane de euro, ajunsi la Tel Drum, adica la Dragnea prin Primaria Craiova; 7) Afacerea Brazilia; 8) Blocul cu patru etaje din Bucure

2020-01-28 12:51:22
Dorind crtici,bre,aduceți oamgiul dlui Dragnea ,in societaea noastră clădită pe principii americane

Vai ,donnule Gâdea,dar ce-l lăudati atâta pe dl Dragnea,bre,creați invidie la toți oamenii de afaceri,care și-ar dori intreperinderi profitabile.Daca ar fi infracțiunea de huliganism politic,aș intreba ce e rău ca dl Dragnea are un hotel,magazine comunale și restaurante ,că Tel Drum a incercat DNA si CIA sa clarifice implicarea și nu au reusit decât sa cheltuie din banii mei milioane ?Asa mă mir si fac semn cu limba sa nu blăstăm invidia,dujmănia si sperjurul.De ce nu vă da in judecată dl Dragnea ,sa dovediti ca stiți doar să mințiți lumea,care va mai citeste !

Alte articole din: Ultimele Stiri