Lupta pentru Romania
coronavirus România Exclusiv

Nelu Tătaru: Vârful va fi la 10-12 mii de cazuri dacă se respectă restricțiile. Avem focare de COVID-19 în șapte județe

Ministrul Sănătății a declarat vineri seară că se așteaptă la un maximum de 10-12 mii de cazuri de coronavirus dacă oamenii vor respecta restricțiile. Dacă nu, atunci creșterea va fi accelerată și atunci sistemul medical va fi suprasolicitat. Totodată, Nelu Tătaru a anunțat că în România sunt încă șase județe cu focare de coronavirus pe lângă Suceava, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.  

ACTUAL


Trust Motors oferă trei autovehicule Peugeot Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș

Trust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului "Matei Balș", în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea

TRUST MOTORS răspunde apelului la solidaritate al Trustului Realitatea și al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș" din București si oferă trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale în lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2. Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesară pacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel, se poate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

ACTUAL