Primăria Cluj-Napoca va construi un parc de 10 milioane de euro

Friday, 22 November 2019, 10:31 Sursă: Realitatea de Cluj

Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Revitalizare și activare Parcul Feroviarilor”.

Adaugă părerea ta

Investiția se ridică la o valoare totală de 49.620.995,26 de lei, fără TVA (aproximativ 10,3 milioane de euro).

Acest proiect nu înseamnă doar amenajarea parcului propriu-zis, ci și a străzii de acces și a malurilor Someșului din dreptul parcului, inclusiv construirea a două pasarele pietonale peste râu, dinspre strada Traian.

În cadrul proiectului sunt prevăzute patru obiective de investiții, și anume:

– Amenajarea Parcului Feroviarilor, în suprafață de 53.457 metri pătrați, prin plantarea de arbori și alte tipuri de vegetație, amplasarea de bănci moderne, echipamente de joacă și de fitness, realizarea unui loc pentru jocuri de masă, instalarea de cișmele, rastele pentru biciclete, iluminat public.

Știrea completă pe Realitatea de Cluj.

Comentarii Existente
2019-11-22 10:40:44
Ilinca

Și la București tova. Gabriela (veorica) Firea Voiculescu reface cu spor gropile de pe asfalt de anul trecut. Probabil e un mesaj încriptat. Oricum, se pare că iar vom avea un bal roz să alinăm pirederea alegerilor de ”pretena” Veorica. ”Ca rol, fu mare mititelu/Hai gugumani la jubileu”

2019-11-22 14:38:48
Adrian

Deci la Cluj se poate face un parc de la 0 cu 10 milioane $ iar la Bucuresti tanti Firea doar pentru cosmetizarea parcului Cismigiu tot 10 milioane $ ,interesant .

Alte articole din: Ultimele Stiri