Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Polițist din Bârlad atacat cu praștia și lovit cu piciorul, în timp ce urmărea un infractor!

Wednesday, 01 May 2019, 08:31 Sursă: REALITATEA.NET

Polițistul local se afla în timpul liber, la domiciliul său, moment în care în jurul orei 02:00 (29 spre 30 aprilie a.c.) a auzit zgomot de sticlă spartă în imediata apropiere. Acesta a ieșit afară și a observat cum doi indivizi necunoscuți încercau să pătrundă prin efracție într-un magazin din situat în curtea unui cetățean.

Cei doi au spart un geam și unul dintre ei a sărit în curtea imobilului pentru a îndepărta bucățile de sticlă rămase, cu scopul de a pătrunde în interior. În tot acest timp, individul rămas afară supraveghea zona pentru a nu fi observați și a-i da de știre celui de dinăuntru în caz că sunt descoperiți.

Imediat agentul de la Poliția Locală a încercat să intervină și a alertat Poliția Municipală cât și dispeceratul Poliției Locale, continuând să urmărească suspectul care încerca să intre în magazin. Acesta a fugit și s-a refugiat în curtea școlii nr. 10, polițistul local somându-l să se oprească.

Individul urmărit a scos o praștie și a început să tragă spre agent cu corpuri dure. Polițistul local aflat în timpul liber a fost lovit în zona capului cu o rolă de rulment (n.r. – în frunte), suspectul profitând de acest moment și aplicându-i și o lovitură de picior, după care a fugit.

Detalii pe Realitatea de Vaslui

Luni seară, un polițist din Brașov a fost bătut de un recidivist, care fusese eliberat din închisoare pe 9 aprilie, datorită recursului compensatoriu. Agresorul i-a rupt uniforma polițistului, iar victima are nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale, conform raportului medico-legal. 

Scandal în Gara Brașov! Polițist bătut de un recidivist(Video)


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL