Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Chirică, trimis la exorcizare după episodul "artificii la moartea lui Dragnea"

Tuesday, 16 October 2018, 17:49 Sursă: REALITATEA.NET

"Aşteptăm, cu răbdare şi credinţă, ca rătăcirile de acest fel să înceteze, iar domnul primar să-şi învingă demonii ce îl torturează. Să ne rugăm, aşadar, pentru fratele Chirică!", a scris Marius Ostaficiuc pe contul său de facebook. 

Liderul PSR sugerează chiar că ieşirea primarului ar putea avea şi alte explcaţii. 

"Ne-am fi aşteptat ca Sfânta Parascheva să-l ajute şi pe primarul nostru, aşa cum face cu toţi cei ce se închină la moaştele ei în aceste zile binecuvântate. (...) Manifestări iraţionale s-au mai văzut de-a lungul timpului în apropiere de racla Sfintei, fiind o perioadă în care diavolul îi încearcă mai abitir pe unii".

Primarul Mihai Chirică a declarat, luni seară, la încheierea zilelor Iaşiului şi celebrarea Sfintei Parascheva, că interzicerea focului de artificii de către poliţie reprezintă o "presiune politică nepermisă": "Chiar dacă trebuie să îl tragem din Teleorman, o să îl tragem și de acolo. (...) Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România, iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat," a declarat Chirică.

Mihai Chirică a fost exclus din PSD în februarie, cu puţin timp îanitea congresului la care Liviu Dragne a fost reconfirmat. Chirică este unul dintre cei mai vocali critici ai liderului PSD. 

Primarul PSD al Iașiului "mătură" pe jos cu Dragnea: Buletinul de Teleorman, valoarea supremă


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL