Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu la Medlife Titan, în București. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Saturday, 04 May 2019, 09:37 Sursă: REALITATEA.NET

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, a avut loc un incendiu la unitatea sanitară Medlife Titan, din București. Un apel făcut prin serviciul de urgență 112 a sesizat declanșarea incendiului într-unul din colțurile-față ale spitalului. Intervenția ISUBIF a îndepărtat orice pericol.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc un incendiu la Medlife Titan, din București, în jurul orei 3.00, sesizat prin serviciul de urgență 112, au declarat pentru Mediafax surse autorizate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISUBIF).

Incendiul s-a produs într-un colț al clădirii, în fața spitalului, a pornit de jos, nu au fost probleme. Era doar personalul în spital, s-a autoevacuat, fără alte victime și alți evacuați. Au fost la fața locului patru mașini de intervenție cu apă și spumă, autoscară, descarcerare și mașina de la Floreasca. Încă nu se știu cauzele izbucnirii incendiului. Nu fost înregistrare pagube cu excepția afectării fațadei spitalului”, au declarat pentru Mediafax surse din Inspectorul pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISUBIF).


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL