Curtea de Apel Ploieşti își suspendă activitatea ca protest faţă de abrogarea pensiilor!

Wednesday, 29 January 2020, 23:34 Sursă: Realitatea.NET

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Curtea de Apel Ploieşti, vor fi judecate doar cauzele urgente, restul şedinţelor fiind suspendate.

„Adunările Generale ale Judecătorilor instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Ploieşti au hotărât ca urmare a abrogării dispoziţiilor legale ce consacră pensia de serviciu a magistraţilor, suspendarea activităţii de judecată şi a celei cu publicul pe o perioadă nedeterminată, cu excepţia cauzelor urgente. În această perioadă, programul cu publicul la compartimentele Arhivă şi Registratură şi la Biroul de Informare şi Relaţii Publice va fi redus, toate aceste informaţii fiind expres afişate pe site-urile instanţelor”, se arată în comunicat

Măsură se aplică la Curtea de Apel Ploieşti, Tribunalul Prahova, Tribunalul Dâmboviţa, Tribunalul Buzău, Judecătoria Ploieşti, Judecătoria Câmpina, Judecătoria Vălenii de Munte, Judecătoria Sinaia, Judecătoria Mizil, Judecătoria Răcari, Judecătoria Pucioasa, Judecătoria Moreni, Judecătoria Găeşti, Judecătoria Buzău, Judecătoria Râmnicu Sărat, Judecătoria Pogoanele.

Judecătoria Târgovişte suspendă activitatea pe o perioadă de două săptămâni începând cu data de 3 februarie.

Citiți continuarea pe realitateadeprahova.net

Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-30 05:53:15
Mai trimiteti si la jilava ,bre,ca s-au imbuibat cu salarii si pensii

”Pe de altă parte, independența justiției include securitatea financiară a magistraților, care presupune și asigurarea unei garanții sociale, cum este pensia de serviciu a magistraților.” ne spune CCR in dec 873/2020.Adică nu poți cerceta pa Ponta,decât cu gândul la penia,care depăseste salriu,Refuzul de serviciu legalmente datorat pote fi un prilej sa inerce si judectorii ceaiul cu bromura de la Jilava.

2020-01-30 11:19:30
Costel

Ăștia vor pensii mai mari ca pensia lui Dumnezeu. Aici este vorba că ăștia se porcesc.

2020-01-30 17:21:36
Bazavan

bai fratilor, ce legatura are serviciul ptr. care prestezi si incasezi un salariu cu PENSIA pe care o vei lua la 70 de ani ? pensia se acorda ptr. contributia fiecaruia si varsta limita de pensionare ATAT ! sa va intre in cap specialitatilor !! 1/nu poti avea o pensie mai mare decat salariul; 2/formula de calcul este una singura nu sunt mai multe dupa placul fiecaruia; ATAT si nimica mai mult. Restul este o rusine fara margini ceeace faceti !!!

2020-01-30 19:33:44
Bracon Ioan

Dacă Curtea de apel Ploiești, a dispus suspendarea activităţii de judecată fără aprobarea organelor superioare, conducerea curții are șansa să zboare din schemă.

Alte articole din: LOCAL