Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consilierul "Mana lunga" e de fapt "Limba lunga"!

Monday, 22 December 2014, 13:18 Sursă: REALITATEA.NET

1. Inteleg ca demersul jurnalistic este uneori alterat de interesele comerciale ale postului, si de aceea nu fac niciun repros redactiei pentru prezentarea unor materiale care nu intrunesc caracteristicile unei stiri de presa, intre care “actualitatea” ocupa un loc important.

2. Faptul ca materialele puse la dispozitie de ziarul Ring, detinut de primarul Robert Negoita, au un caracter preponderent defaimator la adresa mea, operand cu jumatati de adevar care denatureaza realitatea, imi intaresc convingerea ca scopul principal al acestei campanii de presa impotriva mea este acela de a imi inchide gura.

3. De ce ar dori Robert Negoita sa imi inchida gura? Pentru ca toate criticile mele referitoare la proasta administrare a sectorului, facute in sedintele de Consiliu Local, si-au gasit acum ecoul in initiativa cetatenilor Sectorului 3, care strang semnaturi pentru organizarea unui referendum in care sa se solicite demiterea sa.

4. Pe Robert Negoita ar trebui sa il intereseze nu ce au facut predecesorii sai, ci faptul ca in Raportul Curtii de Conturi referitor la mandatul sau, dat publicitatii in vara acestui an, se arata ca din totalul prejudiciului pus in sarcina primariilor sectoarelor Bucurestiului, 92% revine Primariei Sectorului 3! Suma? 9 milioane de euro! Si nu o spune Victor Tartacuta, ci a spus-o Curtea de Conturi. 5. Deci nu pentru ca as fi fost “mana lunga” a dat dispozitie primarul Robert Negoita sa fiu atacat in presa, ci pentru ca, da, recunosc, sunt “limba lunga”! Limba lunga si ascutita, si nu am sa tac, chiar daca aceasta campanie de calomniere a mea a fost josnic coborata, pana intr-acolo incat mi se ataca si familia!


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL